Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
pe_jumate:
ascultati cu atentie combinatia de mars cu cantec de leagan din orchestratie si perechile de calitati ale unui sef perfect! :D..
sper sa va amuzati macar ca la un banc bun..
Ayouni:
Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este... Catelus cu parul cret...care ne invata: Fura rata din cotet / Si se jura ca nu fura...
2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este... Miorita...care ne invata ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...
3. a treia poezie semnificativa pe care o invatam este... Luceafarul...care ne invata ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas...
Si ne mai miram!..
Ayouni:
nu e banc dar e ceva distractiv: daca va place engleza, va veti amuza cu pustiul din videoclip care vorbeste engleza cu 24 de accente in 24 de ipostaze diferite...
luciamanta:
Un ardelean si un oltean in tren.Ardeleanu il serveste cu o palinca pe oltean,la care asta zice:
-Mai nene sa sti ca si eu am facut anu asta o palinca super,de 38 de grade.
La care ardeleanu:
-Ma fecior,d'apai aia-i febra nu palinca.
luciamanta:
Un ardelean e oprit de un politist, care ii spune: - Dati-mi numele si prenumele. - Ai innebunit? Si pe urma cum ma mai numesc?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă