Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (99/522) > >>

capsuna:
Un tip gonea pe autostrada cu mult peste viteza legala. Vazand girofarul unei masini de politie in oglinda, se gandeste: "Am o masina buna si pot sa dispar". Asa ca accelereaza si urmarirea incepe. Cand acul kilometrajului ajunge la capatul cursei, barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa renunte si trage pe dreapta Politistul se apropie de masina si spune:

−  Asculta, baiete. Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Inventeaza o scuza buna ca sa te las sa pleci.

Tipul se gandeste putin si raspunde:

−  Acum trei saptamani, sotia mea a plecat cu un politist. Cand te-am vazut in spatele masinii, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi

zinutz:
@capsuna, super banc.

zinutz:
Intrebare la RADIO EREVAN : "-Eu am diabet iar nevasta-mea are o scurgere albicioasa. Putem face copii?
Raspuns:                            -Da, dar ar fi pacat. Mai bine faceti bezele."

Saturnianul:
 :D :D Ar trebui să treci mai des pe-aici cu bance...

krissunu:
       Congresul femeilor

La Congresul International al Femeilor s-a hotarat ca barbatii sa participe la treburile gospodaresti zilnice. Fiecare femeie, ajunsa acasa, explica barbatilor lor ce s-a hotarat…
France: -Jean, incepand de astazi vreau sa vad cum participi tu la treburile domestice. Rufe, vase, praful de pe mobilier….
In prima zi nu a vazut nimic. A doua zi, dimineata, a vazut rufele duse la spalat si vasele in masina. Nu erau spalate, dar era un inceput, nu?
Samantha: -John, incepand de astazi vreau sa vad participarea ta la treburile din locuinta comuna. Gunoiul, gazonul, covoarele….
In prima zi nu a vazut Samantha nimic. A doua zi abia pe seara a vazut ca era dus gunoiul si gazonul tuns pe jumatate. Era putin, dar era un inceput.
Maria: -Ioane, incepand de astazi vreau sa vad ca te implici in treburile gospodariei. Ca maturi in casa, speli vasele, stergi praful…Nu numai carciuma si stadionul.
In prima zi nu a vazut nimic. A doua zi nu a vazut nimic. A treia zi nu a vazut nimic. Abia spre seara, a treia zi, a inceput sa zareasca ceva-ceva cu ochiul drept…..

....primit  pe  mail ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă