Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
carmentoma:
Un tip sparge o bancă şi ia câţiva ostatici.
- Spune-mi, m-ai văzut jefuind banca? îl întreabă agresiv tipul pe primul ostatic.
- Da, zice ostaticul, fără să gândească.
Tipul scoate un pistol şi-i zboară creierii.
- M-ai văzut jefuind banca? îl întreabă tipul pe Bulă, care stătea pierdut la coadă.
- Eu nu, zice Bulă, ofilit, dar te-a văzut soacră-mea!
Ayouni:
@salut krissunu! ce mai faci? cum avanseaza lacul cu peste? in cat timp mergem la pescuit?! mai bine menajeaza-ti mainile de muncile grele, pastreaza-le pentru sculptat. ai mai sculptat ceva, maestre?
Ayouni:
CINE A ZIS CA FOTABLISTII NU AR FI INTELIGENTI?!
Parintii mei m-au sprijinit intotdeauna, chiar de la varsta de 7 ani - David Beckham
Nu m-ar deranja sa pierdem toate meciurile atata timp cat ajungem in liga - Mark Viduka
Alex Ferguson este cel mai bun manager pe care l-am avut vreodata la acest nivel... de fapt este singurul manager pe care l-am avut la acest nivel. Dar este cel mai bun pe care l-am avut - David Beckham
Mi-ar placea sa joc pentru un club Italian, de ex Barcelona - Mark Draper
Trebuie sa crezi ca vei castiga si cred ca vom castiga cupa mundiala pana in ultimul moment cand va suna ultimul fluier de arbitru si vom fi facuti praf - Peter Shilton
Am trimis un fax cerand transferul la club la inceputul saptamanii, dar dati-mi voie sa va spun ca nu voi parasi Leicester - Stan Collymore
Ma uitam la meciul cu Blackburn game la TV duminca si am vazut pe ecran ca George Ndah a marcat in primul minut. Prima mea reactie a fost sa-l sun... noroc ca mi-am amintit ca juca in acel moment - Ade Akinbiyi
Leeds este un club extraordinar si a fost casa mea de-a lungul anilor desi eu locuiesc in Middlesborough - Jonathan Woodgate
Nu pot vedea morcovul de la capatul tunelului - Stuart Pearce
Am primit o lovitura la glezna stanga dar ceva mi-a spus ca de fapt era dreapta - Lee Hendrie
N-am putut sa ma obisnuiesc sa traiesc in Italia, era ca si cand as fi locuit intr-o tara straina - Ian Rush
Germania are o echipa foarte grea cu care vom juca, are 11 jucatori pe teren astazi- Steve Lomas
Am obisnuit din totdeauna sa-mi pun gheata dreapta mai intai si apoi, cum era si normal, soseta dreapta! Barry Venison
Sigur ca as vrea ca Brooklyn sa fie botezat, numai ca nu stiu inca in ce religie - David Beckham
Brazilienii sunt un fel de sudamericani iar ucrainienii mai mult europeni - Phil Neville
Uneori in fotbal mai trebuie sa bagi si goluri - Thierry Henry
carmentoma:
Un studiu despre obiceiurile popoarelor arată că:
- Neamţul se trezeşte dimineaţă, trânteşte patru ouă în tigaie şi pleacă la muncă.
- Francezul se trezeşte dimineaţă, trânteşte trei ouă în tigaie şi pleacă la muncă.
- Românul se trezeşte dimineaţă, trânteşte două ouă pe bicicletă şi pleacă la muncă.
carmentoma:
- Ioane, de ce nu vrei s-o iei pe Măria de soţie? - Tată, cum s-o iau, dacă e fată mare? Tatăl lui Ion rămâne pe gânduri.
- Ai dreptate! Dacă altuia nu i-a trebuit, atunci nu ne trebuie nici nouă.
Două blonde stau la o cafea.
- Ieri am făcut prima dată sex în ureche, zice una.
- Şi n-ai rămas surdă?
- Da’ ce, tu ai rămas mută?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă