Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (83/522) > >>

steliana:
bang...banc...
Ne pierdem şi ne căim:sau ne păstrăm şi ne împietrim inima. Erău să nu asculţi. Dar e la fel de rău să ştii să asculţi - şi să ţii minte.

C. Noica

almi_gabi:
Doi naufragiati intr-o barca in mijlocul oceanului. Dupa cateva zile, gasesc plutind lampa lui Aladin. Iese duhul si zice:
    - Ba, baieti, io nu mai am putere decat pentru o dorinta... Unul din naufragiati, insetat, zice:
    - Transforma oceanul in bere rece?
    Duhul se conformeaza.
    Celalalt naufragiat zice: - Boule! Acum trebuie sa ne pisam in barca!!!

:D ;D :D ;D

Ayouni:
discursul reprezentantului palestinian in plenul natiunilor unite.

" inainte de a-mi incepe discursul, as vrea sa va vorbesc despre moise.  cand moise a lovit stanca din care a tasnit apa, s-a gandit: uite o ocazie buna de a face o baie... si-a scos hainele, le-a pus pe stanca si a intrat in apa. cand a iesit si a vrut sa se imbrace, hainele disparusera.  un israelian le furase." auzind acestea, reprezentantul israelian a sarit furios si a strigat " ce tot spui acolo? nu erau israelieni pe vremea aceea..."

reprezentantul israelian zambi si spuse " acum ca am clarificat acest lucru, o sa-mi incep discursul".

silviu:

--- Citat din: Ayouni din Duminică, 16 Mai 2010, 22:09 ---discursul reprezentantului palestinian in plenul natiunilor unite.

" inainte de a-mi incepe discursul, as vrea sa va vorbesc despre moise.  cand moise a lovit stanca din care a tasnit apa, s-a gandit: uite o ocazie buna de a face o baie... si-a scos hainele, le-a pus pe stanca si a intrat in apa. cand a iesit si a vrut sa se imbrace, hainele disparusera.  un israelian le furase." auzind acestea, reprezentantul israelian a sarit furios si a strigat " ce tot spui acolo? nu erau israelieni pe vremea aceea..."

reprezentantul israelian zambi si spuse " acum ca am clarificat acest lucru, o sa-mi incep discursul".

--- Terminare citat ---
cred ca reprezentantul palestinian zambi si spuse...

Ayouni:
@silviu, da, ai dreptate, multumesc pentru corectare, m-a luat valul! palestinianul a zambit si a spus! elemental mi querido watson!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă