Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
carmentoma:
In fata unui dozator de cafea un politist observa cum un tip introduce o fisa, apasa un buton;tipul isi ia cafeaua si pleaca.
Curios, politistul introduce si el o fisa,apasa un buton si-i cade cafeaua.Foarte fericit acesta isi schimba toti banii in fise si incepe sa le introcuca in dozator.
Tot baga fisa, apasa pe buton,lua cafeaua,o punea deoparte si iar baga o fisa,si tot asa in continuare.La un momendat un tip de la coada ce se facuse intre timp ii spune:
-hai domle odata ca m-am saturat de cand stau aici.
Suparat,politistul ii raspunde:
-Ce vrei ba, te oftici ca am noroc si castig?
carmentoma:
Gheorghe si Vasalie stau pe prispa casei. Dupa deal, la orizont, apare un deltaplan.
Vasalie ii zice lui Gheorghe:
- Iete, ba, ce pasaroi pa cer. Asta ne mananca oile.
- Lasa, zice Vasalie, il aranjez eu.
Vasalie ia pusca si trage un foc.
- Ai nimerit-o, ma?
- Nu stiu, zice Vasalie, dar vad ca la om i-a dat drumul.
carmentoma:
O femeie cauta un cadou pentru sotul ei. La un moment intra intr-un pet-shop si se opreste in fata unei broaste. Pretul afisat era exorbitant:10000euro. Il intreaba pe vanzator:
" - Ce are de special broasca pt. a costa asa de mult???"
" - Face sex oral mai bine decat o zeita"
Femeia isi zice atunci ca ar fi un cadou f. original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei. Cumpara broasca si pleaca bucuroasa. Seara i-o ofera barbatului ei ii ureaza la multi ani si se duce la culcare. Pe la 3 dimineata o trezesc niste zgomote ciudate. Sotul ei nu era langa ea. Era in bucatarie cu sortul pus plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, etc. si cu broasca langa el.
" - Dar ce faci draga la ora asta?"
" - O invat sa faca mancare... dupa asta... poti sa te cari!!!!"
carmentoma:
Doi ardeleni stau de vorba la o palinca. La un moment dat unul zice:
- Auzi ma, daca io i-as trage-o lu' nevasta-ta, ce inseamna ca am fi? Cumnati? Cuscri? Rude? Sau ce?
La care celalalt sta juma' de minut pe ganduri si apoi raspunde:
- Ma, io cred ca am fi chit.
carmentoma:
O superba blonda grabindu-se sa ajunga la lucru, hotaraste sa scurteze drumul.
Ajunsa la un semafor, suduie un aurolac care dorea sa-i spele parbrizul si merge mai departe. La urmatorul semafor acelasi aurolac. Blonda noastra se ciupeste, realizeaza ca e aevea si isi vede de drum. La al treilea semafor, acelasi aurolac, de cum opreste masina aurolacul o abordeaza grabit.
Doamna daca imi dati 10 mii va spun cum sa iesiti din giratoriu.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă