Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (63/522) > >>

carmentoma:
Ziua de nastere a doi frati gemeni,unul optimist si celalalt pesimist.Pesimistul primeste cadou de la parinti un trenulet electric iar optimistul o balega de cal. Optimistul il intreaba pe pesimist:
-Tu ce cadou ai primit?
-Pai ce sa zic, am primit un trenulet electric...
-Si esti multumit?...
-Ce sa zic, asa si asa...
-Pai de ce? Fii ma bucuros! zice optimistul.
-Cum sa fiu, daca se strica? Trebuie sa ma duc cu el la reparat. Cine stie daca gasesc pe careva sa mi-l repare? Cine stie daca o sa vrea sa mi-l repare ... daca pe drum pana acolo da vreo masina peste mine? Ha, ce zici? Daca mor? Vezi ce se poate intampla din cauza unui nenorocit de trenulet electric? ... Dar tu, tu ce-ai primit?
Optimistul raspunde:
-Ma, eu am primit un cal, da' nu-l gasesc!

almi_gabi:
ALERGATURA DUPA FEMEI         

- De ce barbatii alearga dupa femei cu care nu au de gand sa se insoare?
- Din acelasi motiv pentru care cainii fug dupa masini pe care nu au de gand sa le conduca!

Ayouni:
O tanara intra intr-o biserica, goala de la mijloc in sus (tanara). Preotul nu-i da voie si-i spune ca nu poate sa intre asa in biserica.

- cum sa nu pot? Am dreptul divin..
- da, tot ce se poate, si stangul la fel... dar asa, nu puteti intra!

maria171:
ANUNT UMANITAR
 Soarta a lovit crunt Polonia, tara prietena a Romaniei. In aceste momente grele, ar fi crestineste sa ne ajutam semenii aflati in necaz si sa donam ce nu ne mai trebuie si ce nu mai au ei: presedintele si guvernul

carmentoma:

--- Citat din: maria171 din Marți, 27 Aprilie 2010, 14:32 ---ANUNT UMANITAR
 Soarta a lovit crunt Polonia, tara prietena a Romaniei. In aceste momente grele, ar fi crestineste sa ne ajutam semenii aflati in necaz si sa donam ce nu ne mai trebuie si ce nu mai au ei: presedintele si guvernul

--- Terminare citat ---

Super! Pacat ca e doar un banc, nu?!? ;D :o :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă