Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
wonderland:
:faint: :2funny:
Un catolic, un protestant, un musulman si un evreu discuta la masa:
Catolicul: - Am o avere mare... voi cumpara Citibank!
Protestantul: - Sunt foarte-foarte bogat,asa ca voi cumpara General Motors!
Musulmanul: - Sunt print, sunt fabulos de bogat, intentionez sa cumpar Microsoft!
Evreul mesteca linistit în cafea, aseaza lingurita pe masa, soarbe calm din cafea, se uita la ei si le spune pe un ton indiferent: -NU VIND NIMIC!
wonderland:
:giggle:
pinkpanthere:
Soacra: - Am trecut ieri pe langa casa voastra
Ginerele: ?- Multumesc frumos...!
pinkpanthere:
> Fiul da telefon din Paris la familie in Bucuresti si-si anunta parintii c-a hotarat sa se casatoreasca, promitandu-le ca le va trimite bilete de avion, spunandu-le totodata ca-i asteapta cu o mare surpriza.
> Parintii il felicita, dar a doua zi mama-l suna si-l roaga-n lacrimi sa-i spuna ce surpriza le face, sa stim si noi cum sa ne pregatim.
> Dupa multe discutii si la insistentele mamei, baiatul ii spune:
> - Mami scumpa, aici, la Paris, sunt alte mentalitati, progresiste, nu ca cele invechite de la noi. Ma însor cu Gheorghe, cu care am plecat din Romania, cu el am relatii din clasa a XI-a!
> Nu se mai aude nimic, telefonul incepe sa sune ocupat, mama si-a pierdut cunostinta.
> O gaseste sotul, o readuce la viata ?i dupa ce sotia ii povesteste ingrozitoarea veste, sotul ii zice:
> - Mario, las-ca-l iau eu in primire, ca doar n-o sa ratam casatoria unicului nostru copil care-i mare balerin la Paris! I?i suna fiul, dis de dimineata, care-i raspunde somnoros:
> - Ce-i tata, tu est tombe du lit?, pardon ca-?i vorbesc fratuzeste, dar asa zic astia cand te scoli devreme, ca ai cazut din pat!
> - Ma, Ionele, sa nu lungim vorba! Am lamurit-o pe maica-ta ca timpurile s-au schimbat si tu vei trai intr-o tara civilizata si progresista ca Franta. Dar ca s-o linistesc si mai bine, spune-mi ca intre barbati: eu ce costum sa-mi pun, de socru mare sau socru mic?
wonderland:
John si-a invitat într-o seara mama la cina. În timpul mesei, mama nu a putut sa nu remarce cît de atragatoare era Judy, colega de camera a fiului ei. De cîtva timp suspecta o relatie între cei doi, iar asta a facut-o curioasa. I-a urmarit cum interactioneaza în cursul serii si s-a întrebat daca între John si Judy nu era ceva mai mult decît se putea vedea. Întelegînd la ce se gîndea maica-sa, John spuse,
-Vad cum iti umbla ochii în toate partile, mama, si stiu la ce te gîndesti. Te asigur ca eu si Judy sîntem doar colegi de camera.
Cîteva zile mai tîrziu, Judy s-a dus la John si i-a spus:
-Stii frumosul nostru polonic de argint?! Ei bine, de cînd a venit maica-ta la cina, nu-l mai gasesc. Crezi ca ar fi posibil sa-l fi luat ea?
-Ma îndoiesc, dar o sa-i trimit o scrisoare în acest sens ca sa fim siguri, raspunse John.
John scrise mamei sale urmatoarele:
Draga mama, nu spun ca tu ai luat polonicul de argint, dar nici nu spun ca nu l-ai luat din casa mea, ramîne însa cert faptul ca acesta lipseste de cînd ai fost la noi la cina. Cu dragoste, fiul tau.
Cîteva zile mai tîrziu, John primeste raspunsul mamei sale:
Draga John, eu nu afirm ca tu te culci cu Judy, dar nici nu spun ca nu te culci cu ea, ramîne însa cert faptul ca ea l-ar fi gasit pîna acum, daca dormea în patul ei.Cu dragoste,
Mama.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă