Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (487/522) > >>

almi_gabi:
Se povesteste ca odata, cumparand un butoi cu zece drahme, Diogene s-a invoit cu negustorul sa-i plateasca cinci drahme, iar celelalte cinci sa-i ramana dator. Dupa o vreme negustorul i-a cerut si restul de bani.
– Esti în toate mintile? a ripostat Diogene. Invoiala noastra? a fost sa-ti platesc doar cinci drahme, iar celelalte cinci sa-ti raman dator. Daca ti le-as plati acum as incalca intelegerea, caci nu ti-as mai datora nimic!

wonderland:
O tipa, maritata, la psiholog.
In incheierea sedintei, psihologa ii spune: Sedinta urmatoare  vom lucra cu inconstientul.
Tipa: Nu cred ca sotul meu va vrea sa vina.

:applause: :2funny: :happy: ;D

vallentino:
- Am auzit ca ti-a murit soacra, ce a avut ?
- Un apartament, o masina, bijuterii si ceva economii.
- Nu! Voiam sa stiu de ce a murit ?
- A coborat in pivnita dupa cartofi si a cazut pe scari.
- Si voi ce ati facut ?
- Fasole.

Lavy:

Un cer?etor cer?ea intr-o sta?ie de metrou. Era am?rât, vai de capul lui, avea ambele picioare amputate. La un moment dat, vine un b?rbat bine, c?ruia i se face mil? de el, îi d? 50 de lei ?i spune:
– Du-te, ia-?i o pereche de teni?i.
Cer?etorul se sup?r? atât de tare, încât începe s? plâng?, plângea atât de tare încât vine la el un poli?ist.
– De ce plângi m??
– Cum s? nu plâng domnule poli?ist când eu am ambele picioare amputate ?i vine unu’ la mine ?i îmi d? bani cic? s?-mi iau o pereche de teni?i.
– ?i de ce nu i-ai dat un ?ut în fund? întreab? poli?istul.
Cer?etorul nu mai poate, î?i iese din fire ?i începe s? urle atât de tare incât este dus la psihiatrie. Acolo îl întreab? medicul:
– Ce ai m?? De ce e?ti a?a nec?jit?
– Cum s? nu fiu nec?jit, eu n-am picioare, cer?esc în metrou, vine unul ?i îmi d? bani s?-mi iau teni?i, incep s? plâng, la care vine un poli?ist ?i m? întreab? de ce nu i-am dat un ?ut în fund?! Mi-am ie?it din pepeni!!
– Las? nu te mai nec?ji, te punem noi pe picioare cumva.?

Lavy:
Dirijorul c?tre cori?ti:
- C? nu cânta?i to?i odat? ... treac?-mearg?.
- C? sun? fals... treac?-mearg?.
- Da' cel pu?in cânta?i dracului to?i aceea?i melodie!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă