Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Rodica_I:
O gâscă într-un bar:
- Aveți mămăligă? întreabă gâsca.
- Nu, răspunde barmanul.
- Sigur?
- Nu, nu avem, n-auzi!?
- Sigur, sigur ?
- Dacă mai întrebi o dată, iau un cui și un ciocan și-ți prind ciocul de tejghea!
- Aveți cuie?
- Nu
- Dar mămăligă? :giggle:
Doi alpinişti la marginea unei prăpastii. Zice unul:
- Aici a picat ghidul nostru anul trecut!
Celălalt scandalizat:
- Şi asta spui tu aşa de liniştit?
- Păi ce, era deja destul de vechi şi avea şi câteva pagini rupte!
:2funny:
O să-i arăt eu nevestei mele cine e şeful.
I-am cumpărat o oglindă! :smitten:
Rodica_I:
Si un sfat pentru cura de slabire !! :angel:
M-a oprit un nutriţionist într-un supermarket şi mi-a spus:
- Stimată doamna, iată zece produse alimentare de care ar trebui să vă feriți!
Şi am reuşit să mă feresc de nouă produse. Cu al zecelea, un borcan cu iaurt, m-a nimerit, pentru că l-a aruncat mai cu viteză!
silviu:
Pana la urma, s-a dovedit ca bebelusul pe care il cresteam de doua saptamani nu era al meu. Cica a fost nu stiu ce incurcatura la spital. Am avut si eu banuieli la treaba asta: eu ma dusesem acolo ca sa-mi scoata ghipsul...
- Sotia mea gateste excelent, niciodata n-o doare capul, priveste fotbal cu mine, mergem impreuna la pescuit...
- La voi, la gay, e altfel....!
Un politist cu radarul opreste un conducator auto pentru depasirea vitezei legale.
Politistul: - Stii, am avut eu presimtirea ca voi da o amenda, d-aia te-am si asteptat toata ziua.
- Pai, am venit cat de repede am putut!
Vorbesc doi prieteni:
- Aseară am făcut cunoştinţă cu o gagică super!
- Şi i-ai luat macar telefonul?
- Bineînţeles! Ia uite ce Samsung şmecher avea!
Dupa lungi dezbateri pe tema "Dragostea", Asociatia barbatilor de varsta a III-a a decis ca cel mai adevarat proverb este: Dragoste cu sula, nu se poate!
Din curiozitățile lumii: stiati ca ardelenii se reflectă în oglindă cu o întârziere de 5 minute?
Care femei sunt cele mai fidele: blondele, brunetele sau roscatele?
-Caruntele!
Pana nu conduci tu singur masina, n-o sa inveti niciodata sa injuri corect.
Cand o femeie de 50 de ani iti propune o partida in trei, cu mama si fiica, ai grija, ea s-ar putea sa fie fiica...
- Ce fac barbatii insurati?
- Regretă.
Rodica_I:
Şoricelul vede lilieci:
- Uite, mamă, îngeraşi!
:)
Mi-am salvat numărul amantei în telefon sub numele "Low Battery", aşa că, de câte ori sună când sunt acasă, nevastă-mea îmi pune telefonul la încărcat...
;)
Rodica_I:
Lupul şi iepurele găsesc un sac mare plin cu mâncare în pădure, imediat au început să se certe cine să ia sacul. La un moment dat lupul propune:
- Mă iepurilă, hai să facem aşa, sacul va reveni celui care reuşeşte dintr-o lovitură să-i scoată celuilalt mai mulţi dinţi.
Iepurilă imediat a căzut de acord cu propunerea. Lupul zice:
- Hai tu primul.
Îşi face iepurele elan şi îl plesneşte peste bot pe lup din toată puterea încât acesta cade lat la pământ. Se scoală lupul, scuipă dinţii, îi numără şi zice:
- Şase.
După asta, îl apucă lupul de urechi pe iepure şi îi aplică aşa o lovitură că mai mai să-i rupă urechile. Scuipă iepurilă dinţii, numără:
- Patlu.
- Cum mă patru, imposibil! se miră lupul
- Pana mea, patlu, dacă doal patlu dinţi aveam?!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă