Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (47/522) > >>

sorin:
Copilul catre mama:
-mami,mami de ce tu si tata sunteti albi si doar eu sunt negru?
Mama?
-vai copilul mamii,de-ai stii tu ce chef a fost in seara aceea,sa zici mersi ca nu latri... ;)

anamama13:
 :D ;D :D ;)

almi_gabi:
Pe drumul de costise,
Ce duce la Vaslui,
Venea un om cu jale,
Zicand in gandul lui:

S-a asfaltat!

krissunu:
Sfintul Petre a vrut sa puna un gard in rai si a chemat trei constructori pentru a estima costul.

Primul, un rus a zis ca aceasta constructie face 5000$. Sf. Petre intreba: – De ce? Rusul a raspuns: – 2000 pentru materiale si 3000 manopera.

Al doilea, un italian a spus ca totul costa 10000$ la care Sf.Petre a intrebat: – De ce? Italianul raspunde: – 2000 pentru materiale si 8000 manopera deoarece sunt cel mai bun constructor din lume.

Al treilea, un roman a spus ca totul costa 25000$ la care Sf. Petre a intrebat: – Dar de ce asa mult? Romanul a raspuns: – 10000 pentru tine, 10000 pentru mine si 5000 pentru rus sa faca gardul.

sorin:
pestisorul de aur statea intr-o zi pe marginea lacului foarte suparat.trecand pe acolo piranha il intreaba?
-pestisorule de aur de ce esti asa suparat?
pestisorul de aur:
-sunt obosit si nu am mai avut un concediu de mult,m-am saturat sa indeplinesc atatea dorinte.
piranha:
-daca doresti poti sa iti iei concediu,eu am sa te inlocuiesc
pestisorul de aur:
-faci tu asta pentru mine?
zis si facut,dupa o saptamana se intoarce pestisorul de aur fericit,odihnit,zambind.
-salut piranha,ce faci?cum a fost?ai avut de lucru?
piranha:
-da am avut un baiat care a vrut ca dorinta lui sa fie sa o aiba lunga pana in pamant.
pestisorul de aur:
-si?i-ai indeplinit dorinta?
piranha:
-da,i-am mancat picioarele,

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă