Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (460/522) > >>

wonderland:
Ea: Nici nu poate fi vorba de sex inainte de casatorie!
El: Atunci, suna-ma dupa ce te casatoresti.

Cum isi cere o femeie scuze: Scuza-ma, dar a fost din vina ta.

hihihi :giggle:

silviu:
Putin, in vizita la o scoala, le vorbeste copiilor despre cat de puternica e Rusia si cum are grija de oameni. La sfarsit, a dorit sa raspunda la niste intrebari din partea micutilor.
- Eu sunt Sasa si vreau sa-mi raspundeti la doua intrebari: De ce Rusia a anexat Crimeea si de ce Rusia a trimis trupe in Ucraina ?
Putin rasunde:
 - Intrebarile sunt bune, imi pare bine ca m-ati intrebat.
In acest moment se aude soneria si copiii ies in pauza.
Dupa pauza, sesiunea de intrebari se reia.
- Eu sunt Misa si as vrea sa-mi raspundeti la patru intrebari:
De ce Rusia a anexat Crimeea? De ce Rusia a trimis trupe in Ucraina? De ce a sunat de pauza cu 20 de minute mai devreme? Unde e Sasa?

cristinaB:
Un banc auzit in maramures:

Meniul zilei  la "Beciul Domnesc" : mazare cu cocos! ;D :thumbup:

silviu:
Patru doamne se intalnesc la reuniunea de 30 de ani de la absolvire. Una din ele se duce sa ia mincare in timp ce celelalte trei incep sa vorbeasca de cat de bine situati sunt fiii lor. Prima povesteste ca baiatul ei are studii economice si a devenit bancher; este atat de bogat ca i-a dat cadou celui mai bun prieten al lui un Ferrari. A doua zice ca baiatul ei a devenit pilot si are acum propria lui companie aeriana; este atat de bogat ca i-a dat celui mai bun prieten al lui un iaht. A treia zice ca baiatul ei e inginer constructor si are compania lui de constructii; este asa de bogat ca i-a facut celui mai bun prieten al lui cadou.... un castel!

A patra lady se intoarce cu farfuria plina si le intreaba despre ce discuta atit de animat. Ele ii raspund ca discuta despre succesele de viata ale fiilor lor si o intreaba si pe ea de baiatul ei. Ea le spune ca fiul ei e homosexual si lucreaza intr-un bar al homosexualilor. Cele trei doamne ii spun ca ea trebuie sa fie tare dezamagita ca baiatul ei n-a avut success in viata. "Ah nu, baiatul meu o duce foarte bine. De ziua lui a primit cadou un Ferrari, un iaht si un castel de la trei prieteni de-ai lui".

Rentzi:
Nişte babe erau la coadă la moaşte. Coada lunga, mergea incet, cald, plictiseala mare. Deodata una dintre ele tresare si zice:
- Decât să stăm la coada asta, mai bine ne pupăm între noi, luam niste aghiasma şi plecăm acasă!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă