Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
acbard:
Un pitic intră într-o librărie si întreabă:
- Aveţi vreo carte despre ironie?
Bibliotecarul:
- Avem, e pe raftul de sus!
Astazi m-am hotarat sa sar cu parasuta. Mare greseala...
In caz ca nu stiti,la primul salt nu te lasa singur,te leaga cu un ham de un tip si trebuie sa sari cu el...
In fine,tipul isi leaga hamul de mine,tragem aer in piept si sarim. Dupa vreo 2 minute ma intreaba:
- Si... de cat timp esti instructor?
wonderland:
Iubitule, imi iei și mie un mărțișor?
Dar de ce, draga mea, cel de anul trecut te strânge?
wonderland:
"Ieri seara stateam cu nevasta-mea de vorba despre eutanasiere si i-am spus:
- Sa nu ma lasi niciodata sa stau într-o stare vegetativa, sa fiu dependent de niste masini si alimentat cu lichide. Daca o sa fiu vreodata într-o astfel de stare, te rog sa debransezi toate aparatele care ma tin în viata !.
Si atunci ea s-a ridicat, a închis televizorul si calculatorul si mi-a aruncat berea, la chiuveta."
Echitabil ar fi sa privim si inspre...ele.
Televizorul al putea fi inlocuit cu telefonul (sau se adauga?!), berea cu ciocolata sau cafea.
Ca sa nu mai vorbim deconectarea de la cardul de acces la shopping :)
acbard:
La circ:
- Iar acum urmează un număr pentru bărbaţii adevăraţi. Notaţi: 0769069069, Izabela!
O tânără la ginecolog, doctorul îşi spală mâinile, fiind cu spatele la pacientă:
- Culcaţi-vă.
- Cum să mă culc?
- Aşa cum staţi, când faceţi sex.
Ştergându-şi mâinile, doctorul se întoarce:
- O, Doamne, unde oare, aţi putea face sex, în aşa poziţie?
- În Matiz!
Un smecher de Dorobanti cu ultimul racnet de Lamborghini este oprit de politia rutiera. Bineinteles acesta se foloseste de tupeul specific si incepe conversatia cu un ton amenintator :
- Ce faci frate ? Pe mine te-ai gasit sa ma opresti ? Tu stii cine este taica-meu ?
Politistul, in timp ce completeaza procesul verbal:
- De ce ? Ma-ta nu ti-a spus ?!?
almi_gabi:
Cainele rabinului
Rabi Iankl avea un caine de rasa. Intr-o zi citeste-n ziar ca la Paris, pentru 5000 euro, cainele poate fi invatat intr-o saptamana sa vorbească. Imediat il cheama pe fiul sau Moishole si ii da 5000 euro ca sa plece cu cainele la Paris. Băiatul ia banii si pleaca la Paris. Acolo, in doua zile face praf toti banii pe distractii. Toata noaptea nu doarme ingrozit ca rabinul o sa-l omoare ca a prapadit banii. In ziua urmatoare, Rabi Iankl telefoneaza ca sa afle cum progreseaza cainele. Moishole ii spune ca totul merge struna.
-Cum adica, a început deja sa vorbeasca ?
-Turuie ca o morisca. Apropos tata, tu te mai culci cu secretara?
-Cine ti-a spus asta?
-Cainele!
- Auzi, lasa cainele la Paris si vino acasa!!!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă