Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
silviu:
Winston Churchill: - Oare cum ar trebui sa ma deghizez pentru balul mascat?
Lady Astor: - Veniti treaz, domnule Prim-Ministru!
Lady Astor: - Daca ati fi sotul meu, v-as otravi ceaiul!
Winston Churchill: - Daca as fi sotul dumneavoastra, l-as bea!
silviu:
doi domni rromi deslegau integrame.
- metal pretios, zice unul...
- haur?
- nu haur, ca e din 3 litere...
- Fer...??
Onix:
Moşe, un tip vesel de felul lui, părea în dimineaţa aceea mohorât şi supărat.
Ce-i cu tine, îl întrebă Şloime, ai necazuri?
Nevastă-mea, se plânse Moşe. Toată ziua îmi cere bani.
Dar pentru ce îi trebuie atâţia bani? - se miră Şloime.
De unde să ştiu, răspunse Moşe. Până acum nu i-am dat nici un şfanţ.
Un rabin înţelept a fost rugat să explice care este diferenţa dintre un om cinstit şi unul ticălos. Înţeleptul a răspuns:
- Adevărul este că atât omul cinstit, cât şi cel ticălos săvârşesc tot timpul păcate, însă cu o deosebire: omul cinstit ştie că păcătuieşte cât trăieşte, iar ticălosul ştie că trăieşte cât timp păcătuieşte.
Doamna Şmilovici îşi atârna rufele pe frânghie, când clevetitoarea ei vecină s-a apropiat de ea şi i-a spus:
- Îmi pare rău că trebuie să ţi-o spun, dar gurile rele susţin că soţul dumitale se ţine după fete. La vârsta lui! Are şaizeci şi cinci de ani, nu-i aşa?
- Da, are şaizeci şi cinci de ani. Ei şi ce dacă aleargă după fete? Şi câinii aleargă după maşini. Şi când prind câte una, parcă pot să şofeze?
Rifca îl apostrofează pe Moişe:
- Unde aţi fi fost dacă n-ar fi existat femeia.
- Cum, unde? În Paradis!
wonderland:
Dupa o cearta, iubitul unei tinere pleaca suparat si, trantind usa , ii spune prietenei sale:
- Si, daca te intereseaza, nici macar nu esti buna la pat!
Mustrat de constiinta, ceva mai tarziu, el isi da seama ca a exagerat si o suna.
Degeaba, ea nu raspunde. El inisista si, dupa vreo trei ceasuri , are noroc:
- Ce faci, draga, de ce nu raspunzi?
- Scuza-ma, iubitule, eram in pat.
- Pai ce faceai in pat la ora asta?
- Ceream o a doua opinie. - See more at: http://anatolbasarab.ro/bancuri-cu-zodii-2/#sthash.zsYuCsdN.WUmwynQt.dpuf
acbard:
Suna telefonul la miezul noptii !
Barbatul: "- Daca e pentru mine, nu sunt acasa."
Nevasta raspunde: "- E acasa."
Barbatul: "- Ce ti-am spus, femeie ???"
Nevasta: "- A fost pentru mine !!!
Prietenia intre femei: Sotia se intoarce acasa dimineata. Sotul o intreaba unde a fost toata noaptea, la care femeia raspunde ca a dormit la cea mai buna prietena a ei. Sotul da telefon la 10 dintre cele mai bune pietene ale sotiei: nici una nu ii confirma ca a dormit peste noapte la ea.
Prietenia intre barbati: Sotul se intoarce acasa dimineata. Sotia il intreaba unde a fost toata noaptea. El isi argumenteaza lipsa prin faptului ca a dormit acasa la cel mai bun prieten. Femeia telefoneaza la 10 dintre cei mai buni prieteni ai sotului si dintre toti, 8 confirma ca intr-adevar noaptea precedenta sotul ei a dormit acolo. Ceilalti 2 insista ca inca se afla la ei.
Un tip cu amanta in pat... la un moment dat suna cineva la usa.
Amanta, calma, ii spune sa fie linistit ca e sotul, dar rezolva ea!
Se duce la usa deschide si spune:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit... du si tu gunoiul!... si ii pune galeata de gunoi in mana... sotul pleaca.
Amantul se imbraca si pleaca linistit si pe scari isi zice... "Si frumoasa si desteapta..."
Ajunge acasa, suna la usa, ii deschide sotia:
- Aaa, Iubi! Ce bine ca ai venit! Du si tu gunoiul!...
Ia tipul galeata, coboara scarile si in sinea lui isi zice: "Si urata si cu tupeu..."
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă