Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (432/522) > >>

wonderland:
in caz ca modelul de tacamuri speciale pentru dieta, de la pagina anterioara, s-a tocit, puteti incerca altul:

frankfurt:
Trei tipi mor si ajung la poarta Raiului. Sf. Petru ii intreaba:
- De cate ori v-ati inselat nevestele?
- Eu niciodata in 30 de ani de casnicie, raspunde primul.
- Foarte bine, uite ai aici un Mercedes, sa te plimbi prin Rai.
- Eu o singura data in 40 de ani de casnicie, spune al doilea.
- Nu e chiar atit de grav, se iarta. Uite un Opel, sa mergi cu el prin Rai.
- Eu de vreo 10 ori in 20 ani de casnicie, raspunde ultimul.
- Aoleu, ce rau ai fost. Insa, pentru ca ai fost cinstit, uite un Logan.
Dupa ceva timp, se intilnesc cel cu Loganul si cel cu Mercedesul la un stop. Cel cu Mercedes plangea.
- De ce plangi, omule? Ce s-a intamplat?
- Uite...a murit nevasta-mea ieri...
- Asa, si?
- Si am vazut-o azi prin Rai...pe role!

wonderland:
Bancul asta mi-a amintit de o zicere de-a lui Buzdugan, care suna, sintetizat, cam asa: Al doilea barbat din viata unei femei este un personaj colectiv.  :crazy2:

Cu conditia sa fie intre primul si al treilea, completez eu ca sa fie in spiritul bancului. Altfel se incurca numaratoarea.

almi_gabi:
Un tip jefuieste o banca, ascunde banii  dar in cele din urma este prins. Adus in fata judecatorului, acesta ii spune:
- Domn'e, daca dai banii inapoi iti voi micsora pedeapsa!
- Auzi domn'e, daca vroiam sa dau banii inapoi, faceam un împrumut !!!

frankfurt:
Doua neveste discuta despre viata lor, iar una din ele incepe sa se planga: - Nu stiu ce sa ma fac cu barbatu-meu! Zici ca e baietelul mamei, " Mamei nu i-ar placea asta", "Vai, de-ar vedea mama ce facem", "Mama zice ca nu e bine", "Mama face mai bine asta" si tot asa. Nu mai suport, daca-l mai aud odata cu mama, ma sinucid! - Draga, tu trebuie sa fii mai feminina, sa-l faci sa uite totul, sa te comporti mai provocator si sa-i trezesti simturile! Zis si facut. Seara, tipa isi ia cea mai sexy lenjerie de dantela neagra, manusi negre si lungi de matase, jartiere negre si fine de satin. La un moment dat intra barbatu-sau si cand o vede: - Aoleu, esti toata in negru, s-a intamplat ceva cu mama?!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă