Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
nickescool:
--- Citat din: cartex din Joi, 05 Decembrie 2013, 21:46 ---Iata scrisoarea pe care i-a scris-o Paddy mult iubitei lui Maureen:
''Scumpa mea Maureen
As fi dispus sa urc pe cel mai inalt munte si sa infrunt cel mai cumplit ocean numai de dragul tau. As indura orice greutati, numai ca sa pot petrece o clipa linga tine.
Cel care te va iubi intotdeauna : Paddy
P.S. Vin sa te vad vineri seara, daca nu ploua.''
--- Terminare citat ---
:)
almi_gabi:
Cugetari la locul de munca:
Ceva nu-i in ordine cu mine: o clipa nu-s atent si ma trezesc ca muncesc...
cartex:
--- Citat din: almi_gabi din Vineri, 06 Decembrie 2013, 10:11 ---Cugetari la locul de munca:
Ceva nu-i in ordine cu mine: o clipa nu-s atent si ma trezesc ca muncesc...
--- Terminare citat ---
Munca in echipa este esentiala: iti da posibilitatea sa arunci vina pe altii...
cartex:
Intr-un oraş din Transilvania, pe o straduţă dosnică, un ungur zace într-o baltă de sânge, ciuruit de 40 de gloanţe, plus două cuţite înfipte în spate şi un târnacop în gât. După identificarea actelor defunctului şi după ce studiază atent şi îndelung cadavrul, criminalistul [român] trage concluzia:
- O asemenea sinucidere cumplită nu mi-a mai fost dat să văd până acuma!
wonderland:
Ouups, ce încurcătură ;D
Un tanar vroia sa-i cumpere iubitei sale un cadou de Craciun
si nu prea stia ce pentru ca erau de putina vreme impreuna. Dupa ce s-a gandit cu grija, a ales sa ia o pereche de manusi ca fiind cadoul cel mai potrivit: romantic, dar nu prea personal.
Insotit de sora mai mica a iubitei, s-a dus la magazin si a cumparat o pereche de manusi albe.
Sora iubitei si-a cumparat o pereche de chiloti.In timp ce-i impacheta, vanzatoarea a incurcat pachetele, asa ca sora a luat manusile iar tanarul a luat chilotii.
Fara sa verifice continutul, el a expediat pachetul iubitei sale impreuna cu urmatorul mesaj: Am ales acest dar pentru ca in timp ce ne plimbam seara prin parc am obsevat ca nu obisnuiesti sa porti asa ceva. Daca n-ar fi fost sora ta as fi ales modelul mai lung, cu nasturi, dar ea poarta modelul scurt, care se da jos mai usor. Chiar daca culoarea e mai pastel, nu se murdaresc usor. Vanzatoarea mi-a aratat ca si ea poarta aceeasi culoare si chiar dupa o purtare de trei saptamani aratau inca bine. Am pus-o sa incerce perechea pe care am cumparat-o pentru tine si ii venea minunat. As vrea sa fiu langa tine sa te ajut prima oara cu imbracarea lor; sunt gelos ca alti barbati vor atinge matasea lor delicata inaite de a te vedea din nou.Dupa ce te dezbraci, aminteste-ti sa sufli inauntru putin pentru ca altfel va ramane umezeala ce se formeaza in timpul purtarii. Ah, de cate ori voi saruta acest dar in anul care vine! Sper ca miercuri seara, in ajun de Craciun, cand ne vom intalni vei purta darul meu numai pentru mine.
Cu toata dragostea! P.S. Am auzit ca ultima moda e sa nu se traga chiar pana sus, ca sa se vada putin blanita.
Salvează râsul românesc!
www.FunkyDonkey.ro & www.Facebook.com/Bancuri
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă