Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
wonderland:
unde le găsești, soro? ;D
hai să văd, dacă pot si eu să tin pasul:
Alcoolul ucide celulele nervoase...
Raman doar cele linistite.
- Dv. l-aţi accidentat? îl întreabă agentul de circulaţie pe automobilistul care, ieşit din maşină, priveşte buimac la omul întins pe trecerea de pietoni.
- Nu l-am accidentat, ferească sfântul, nici nu l-am atins! Voia să treacă, i-am cedat trecerea şi el, de uimire, a leşinat!
Intr-o biblioteca universitara, un tip se apropie de o banca pe care
statea o tipa si intreaba discret:
"Te deranjeaza daca stau linga tine?
Tipa raspunde cu voce sonora :
"NU VREAU SA MA CULC CU TINE!"
Toti studentii din biblioteca incep sa se holbeze la tipul cel indraznet, care era extrem de jenat. Dupa cateva minute, tipa trece usurel pe langa masa unde era tipul si zice incetisor:...
"Sunt la psihologie, si stiu ce gandesc barbatii.
Te-ai simtit jenat, asa-i?
La care el raspunde cu voce sonora :
1500 EURO PENTRU O NOAPTE? E MULT PREA MULT!
Toata lumea din biblioteca se uita socata la tipa.
Tipul ii sopteste la ureche:
"Sunt la drept, si stiu sa fac pe cineva sa se simta vinovat."
almi_gabi:
Ploua de cateva ore . Bate vantul . Este frig.
- Barbate du-te la magazinul din colt fiindcă nu mai avem nici un pic de paine in casa.
- Pe vremea asta nici cainele nu-l scoti din casa!
- Ţi-am spus eu sa iei si cainele ?
Secretara intarzie o ora la serviciu. Cand apare, seful este foc si para:
- Cum ti-ai permis sa intarzii?!
- Pai dumneavoastra ati spus ieri ca unghiile sa mi le fac acasa, nu la serviciu!
wonderland:
Bula intra in biroul sefei lui o plesneste peste fund si ii zice
- Ce faci, papusa, mai merge una mica?
Sefa, indignata:
- Domnu' Bula, dar cum va permiteti ?
- Ete, asa vorbesc eu cu tipele cu care am dormit impreuna!
- Da cand am dormit noi doi impreuna, domnu' Bula ?..replica indignata sefa.
- Ieri, la sedinta de analiza a rezultatelor departamentului nostru...
Domnule, a venit un om de la garajul auto. Spune sa achitati reparatiile, sotia dv. a fost azi cu masina acolo.
- Dar ce s-a reparat la masina?
- Nu de masina e vorba, ci de reparatiile garajului.
Cică se făcea un sondaj de opinie cu privire la relaţiile conjugale şi modul de a le privi în diverse pături sociale. Anchetatorii se opresc prima data la un muncitor:
- Cum credeţi că e mai bine, să ai nevastă sau amantă?
- Păi, dom'le, eu zic că e mai bine să ai nevastă.
- De ce?
- Păi eşti mai împăcat să ştii că te-ai însurat după lege, că nu trăieşti în păcat şi au şi copilaşii doi părinţi, cum se cuvine.
Urmează un intelectual, aceeaşi întrebare:
- Părerea mea este că e mai bine să ai amantă, pentru că e relativ mai civilizat: cînd unul se plictiseşte, pleacă pur şi simplu, fără formalităţi, divorţ, tribunale, etc. Şi-apoi mai e şi acel savuros sentiment de clandestinitate
Şi în sfirsit, un academician:
- Domnilor, fără îndoială că cel mai bine este să ai şi nevastă, şi amantă.
- ?! (stupoare printre anchetatori).
- Păi să vă spun cum e în cazul meu: acum, de exemplu, nevasta ştie că sînt la amantă, amanta ştie că sînt la nevastă, iar eu stau în bibliotecă şi citesc
silviu:
Rebecca era gravida si mai avea puţin să nască şi, pentru că era o soţie iubitoare, îi spune soţului ei:
- Dragul meu, eu te înţeleg. Ia şi tu nişte bani şi du-te la femei, că nu mă supăr...
Itzic, fericit, ia banii şi pleacă. După puţin se întoarce acasă, iar Rebecca îl întreabă mirată :
- Ce-i cu tine, Itzic ? Te-ai răzgândit? De ce-ai venit aşa devreme?
- Nu, dragă. Când coboram scările, m-am întâlnit cu nevasta lui Rosenfeld. M-a întrebat unde mă duc şi mi-a propus o afacere: să merg la ea şi să împărţim banii pe din două . Aşa că am făcut şi economie...
- Fir-ar a dracului de curvă ! izbucneşte Rebecca înfuriată. Când ea era gravidă, eu nu i-am luat nici un ban lui Rosenfeld...
Mari_a:
Italic ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă