Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Mari_a:
Daaaa... ar fi de ras, daca n-ar fi de plans! Eu sunt de mai mult timp in situatia asta; stiu cum sa i le dau sa le inghita, insa... dupa putin timp le varsa prin casa... peste tot! Lumea-mi zice sa i-o dau pe aia finala, ca nu se mai poate asa, dar... In fine...
Ana Maria:
- Ce este Internet Explorer?
- Un browser cu ajutorul căruia poţi downloada Google Chrome.
- Toată noaptea mi-am petrecut-o în compania unei vulpiţe focoase
- Da?!
Şi cum o cheamă?
- Mozilla Firefox.
Firefox va lansa un browser special pentru olteni : Prazilla.
mihaela1961:
--- Citat din: Ana Maria din Vineri, 19 Iulie 2013, 14:11 ---Firefox va lansa un browser special pentru olteni : Prazilla.
--- Terminare citat ---
Ce pacat ca in sectiunea asta nu putem da Like-uuri ca pe Facebook! Supertare! 8) 8) :D :D
mihaela1961:
Dimineata, in drum spre serviciu, Gheorghe vede in statia de tramvai un domn bine facut si foarte bine imbracat. Prezenta lui il intriga. Un domn astfel imbracat nu se duce la serviciu la aceasta ora a diminetii; daca nu se duce, inseamna ca vine; de unde poate veni in zori de zi un domn astfel imbracat decât de la o dama; un domn bine vine de la o dama bine; la noi in cartier sunt trei dame bine: Mihaela, care-i insa plecata la Constanta, Alina, dar de la ea vin chiar eu, si sotia mea. Sotia mea are trei amanti: directorul ei (firesc), directorul meu (normal), si pe un oarecare domn Popovici.
- Buna dimineata, domnule Popovici!
- Buna dimineata.
Dar de unde ma cunoasteti?
- Simpla deductie.
adiprelips:
- Bunico bunico, ce bine ca ai venit!
- De ce?
- Pai a zis si mama ca numai tu ne mai lipseai!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă