Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
mihaela1961:
Eu stiu ca plec in excursia din Adriatica si ca la 70-80 km distanta de Opatja (unde si vom sta ceva timp) se afla o localitate cu ..nume sonor!!Uite ca nici nu pot s-o scriu!
Imi aduc aminte de o intamplare absolut reala petrecuta cu mult timp in urma la al meu servici.
Se duce o pereche in excursie in concediu in Croatia-Slovenia(era pe vremea cand inca se trimiteau vederi de prin concedii) si primeste Directorul General pe adresa Sectretariatului-ca era 'oficiala' doar-o vedere cu localitatea in cauza, iar pe spate era scris "Salutari din....." Cu respect...etc ;D ;D ;D ;D
Cory:
Nu va suparati, cum ajung la gara?
- Tineti drumu asta, treceti de ultima casa, apoi paduricea, si peste un kilometru, ati ajuns.
- De ce dracu ati pus-o asa departe de sat?!
- Pai, ne-am gandit s-o punem mai aproape de linia ferata.
silviu:
--- Citat din: mihaela1961 din Miercuri, 12 Iunie 2013, 11:03 ---Se duce o pereche in excursie in concediu in Croatia-Slovenia(era pe vremea cand inca se trimiteau vederi de prin concedii) si primeste Directorul General pe adresa Sectretariatului-ca era 'oficiala' doar-o vedere cu localitatea in cauza, iar pe spate era scris "Salutari din....." Cu respect...etc ;D ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
n-am inteles nik :(
Caroline:
Nici eu. Decat (probabil) ca sefu' habar n-avea pe unde isi facea perechea in cauza... concediul medical?! :(
Cory:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 12 Iunie 2013, 13:48 ---Nici eu. Decat (probabil) ca sefu' habar n-avea pe unde isi facea perechea in cauza... concediul medical?! :(
--- Terminare citat ---
Numele statiunii croate rimeaza cu ... - ula - la -la ( o melodie de la
Parazitii explica mai bine cuvantul ), de aceea suna funny in romana :)
Daca ai locui in Bucuresti ai auzi cate o "salutare" din asta la fiecare intersectie sau semafor sau :-X ... sau pur si simplu...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă