Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Cory:
- Am auzit ca ai facut o multime de cuceriri in concediul acesta...
- Da, am avut opt cereri de casatorie.
- Si ce ai facut?
- I-am planificat pe toti pentru urmatorii cinci ani, ce altceva?
bog68:
--- Citat din: Caroline din Sâmbătă, 06 Aprilie 2013, 18:55 --- :happy: Clar, aleg Zmeul! Cer permisiunea sa mai trimit povestea si prin email, pe la prieteni, ca merita! ;D
--- Terminare citat ---
Permisiune acordată doamnă dragă!
bog68:
Cum trebuie gătit un bărbat?
Se ia un bărbat proaspăt, îi spălați bine ...creierii, adăugați un pahar de ...sensibilitate, o tigaie de ...bun simț, un vârf de cuțit ...de gelozie, un pumn de ...pasiune, toate aceste ingrediente se fierb la foc mic și se mănâncă cu respectarea regulilor de siguranță:
-Nu se consumă în prezența celor mai bune prietene!
-Se păstrează la loc uscat și călduț!
-Se agită înainte de consumare!
Cory:
Vorbesc doua prietene:
-Am facut cunostinta pe net cu trei barbati: primul este bogat, al doilea - destept iar al treilea este un dansator desavarsit. Pe care sa-l aleg?
-Stii draga, cred ca cel mai usor e sa-l inveti pe primul sa citeasca si sa danseze.
bog68:
Un băiețel amerindian l-a întrebat pe tatăl său, șamanul șef și mare vrăjitor al tribului:
- Tată, de ce se face că noi avem întotdeauna numele lungi? Bărbații albi au nume mai scurte - cum ar fi Bill, Tex sau Sam...
Tatăl său a răspuns:
- Uite, fiule, numele noastre reprezintă un simbol, un semn, sau un poem pentru cultura noastră, nu ca oamenii albi, care trăiesc împreună și se repetă numele lor din generație în generație. De asemenea, aceasta este o parte a noastră și, în ciuda a tot, am supraviețuit.
De exemplu, numele surorii tale este Luna mica romantică deasupra lacului, deoarece în noaptea în care ea a fost născută, era o lună frumoasă reflectată în lac . Apoi e fratele tău, Mare cal alb al Preeriei , pentru că el a fost născut într-o zi în care calul mare alb ce galopa peste preeriile lumii a apărut în apropierea taberei noastre și este un simbol al capacității noastre de a trăi și forța de viață a poporului nostru, este foarte simplu și ușor de înțeles.
Mai ai și alte întrebări, Micule prezervativ defect fabricat in China?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă