Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (381/522) > >>

Cory:
O familie a gasit in cutia postala doua bilete la un concert si o scrisoare: "Ghici de la cine?".
Intorcandu-se seara tarziu de la concert si-au gasit apartamentul gol, iar de dulap era agatata o alta scrisoare cu continutul: "Ei, ati ghicit?"

Mari_a:
Asta-mi aminteste de un panou "publicitar" dintr-o intersectie, cu textul: “Nu deschide uşa creştine ! C-au venit doi hoţi la tine”   :buck2:
Amanunte aici: http://www.revistapresei.net/109253/colindul-politistilor.html

almi_gabi:

--- Citat din: Mari_a din Joi, 21 Martie 2013, 13:10 ---Asta-mi aminteste de un panou "publicitar" dintr-o intersectie, cu textul: “Nu deschide uşa creştine ! C-au venit doi hoţi la tine”   :buck2:
....

--- Terminare citat ---

Trec dimineata pe langa un panou din asta si de cate ori il vad ma intreb ... cine poate avea asa o idee publicitara !!??  :slap:

almi_gabi:
Ea catre el:
- Sa stii ca mi-am dat seama ca ai chef de cearta. Luni, Marți, Miercuri... toată săptămâna ți-au plăcut macaroanele cu brânză făcute de mine, iar acum, dintr-o data, nu îți mai plac!

:giggle:

doina.tecov:
Mai este un panou publicitar misto de tot , in tampenia lui , pe la Politehnica " Cum noi , ca oameni de azi , sa putem crea bateria de maine " .  :hammer:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă