Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (374/522) > >>

LiaV:
Un apel telefonic in cabinetul unui medic veterinar:
- Domnule doctor, in cateva momente trebuie sa ajunga la dv soacra mea cu o catelusa foarte batrana. Va rog sa-i faceti o injectie cu o otrava puternica, sa nu se chinuie!
- Nici o problema! Dar catelusa.....? Stie sa se intoarca singura acasa?

*

Un scotian comanda la restaurant un snitel. Gandindu-se sa opreasca jumatate de snitel pentru cina, ii spune chelnerului:
- Te rog, sa-mi impachetezi bucata asta. Am s-o duc acasa pisicutei mele! Dupa putin timp, ospatarul se intoarce cu pachetelul.
- Cred ca pisicuta dv va fi foarte fericita, domnule. Am pus langa snitel si un soarece mort!

*

- Mama, azi la scoala ne-au facut testul de virginitate la toate fetele din clasa. N-au gasit decat o singura virgina.
- Vai draga mamii, felicitari! Precis tu esti aceea, nu?
- Eu? Nu mama, diriginta!

LiaV:
Vorbesc doi prieteni:
- Frate, sunt socat, nevasta-mea vrea sa faca sex in trei!
- De ce? Nu e chiar rau, gandeste-te si tu, senzatii noi, va mai improspatati si voi relatia. Priveste din alt punct de vedere, e chiar cool! Care e problema ta?!
- Problema mea este ca eu nu sunt pe lista!

LiaV:
Un copil jumate evreu, jumate tigan isi intreaba tatal:
-Tata, eu sunt mai mult tigan sau mai mult evreu?
-De ce intrebi?
-Copilul vecinului are o bicicleta noua si vreau sa stiu daca sa o fur sau sa o negociez !

Cory:

Generalul vede un soldat în post cu o umbrelă deasupra capului.
- În toată viaţa mea nu am văzut niciodată un soldat, care s-ar teme de ploaie!
- Nici eu nu mă tem. Am umbrelă.

- De ce îţi pui copilul să doarmă pe dulap?
 - Data trecută a căzut din pat şi n-am auzit.

- Draga mea, sper ca nu te-ai suparat ca am lipsit azi-noapte de acasa...
- Cum ? Si tu?

acbard:
1991. Ora de educaţie sexuală. Profa jenată povesteste, copiii asculta cu respiraţia tăiată.
2011. Ora de educaţie sexuală. Copiii se întrec să povestească, profa ascultă cu respiraţia tăiată.

Cică o partidă de sex echivalează cu 8 km de alergare! Cine dracu aleargă 8 km în 30 de secunde?!?

- Sotia mea gateste excelent, niciodata n-o doare capul, priveste fotbal cu mine, mergem la pescuit...
- La voi, la gay, nimic nu e ca la oamenii normali !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă