Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
almi_gabi:
Doi indieni mergeau prin padure când la un moment dat se vede în zare fumul ce se ridica de la un foc. Primul intreaba:
- Ce spune mesajul ?
- Nimic important, sunt doar reclame.
Stari de stres
1. Iei in masina o autostopista, o fata tanara si frumoasa. Brusc, fata lesina in masina si o duci la spital. Acest lucru este stresant.
2. Dar la spital, medicii iti spun ca ea este insarcinata si te felicita ca vei fi tatic. Le spui ca nu tu esti tatal, dar fata sustine ca tu esti! Aceasta situatie devine foarte
stresanta.
3. Asadar
ceri un test ADN sa demonstrezi ca nu tu esti tatal. La finalul testelor, doctorul iti spune ca esti infertil si cel mai probabil asa te-ai nascut. Esti extrem de stresat dar totusi te simti usurat.
4. Pe drumul spre casa te gandesti la cei 3 copii ai tai.
ACUMA SA VEZI STRES! :giggle:
Cory:
La film:
- De ce ne asezam in ultimul rand? Eu sunt mioapa.
Hai sa ne asezam mai in fata.
-Esti proasta? Stai aici. Nu stii ca cine rade la urma rade mai bine?
acbard:
Doctorul Popescu s-a culcat cu una dintre pacientele lui si se simtea vinovat de multa vreme. Oricat de mult a incercat sa uite aceasta intamplare, nu reusea. Era mereu coplesit de sentimentul de vina si de tradare a juramantului profesional. Din cand in cand auzea acea voce calma, din interiorul lui, care-i spunea:
- Nu te mai stresa; nu esti primul medic care s-a culcat cu o pacienta si nu vei fi nici ultimul. Si esti burlac. Asa ca asta e ...
Dar, invariabil, o alta voce il readucea la realitate:
- Popescule, nu uita ca esti medic veterinar ...
Cory:
De Valentine's Day, Chuck Norris îi dăruieşte soţiei sale inima. Inima care încă bate a unuia dintre duşmanii săi.
Iar pentru că este un romantic incurabil, Chuck Norris crede că în fiecare zi ar trebui să fie Valentines Day.
* * *
Discuţie între doi colegi:
- Ce faci de Valentine's Day?
- Eu nu sunt îndrăgostit, sunt căsătorit!
acbard:
Bunicul, cu un nepot pe un genunchi, cu altul pe celalalt, incepe sa le povesteasca acestora din tineretile lui:
- Ei, dragii lu bunicu, vedeti voi pusca aia? Am fost odata cu ea la vanatoare. La un moment dat vad un mistret MAARE. Ochesc, trag si il dobor. Fiind asa mare nu aveam cum sa il car, i-am taiat o pulpa, am pus-o pe umar si am mers mai departe. Deodata imi apare alt mistret, mai MAAARE. Ochesc , il dobor si pe asta. Iau cutitul si tai o pulpa, ca nu aveam cum sa il car, si o pun pe celalt umar...
Intervine bunica:
- Bunicule, ti-ai luat pastilele?
Ia bunicu pastilele si se intoarce la nepotei:
- Asa dragii lu bunicu , unde am ramas?
- Ai pus o pulpa pe un umar, una pe celalalt...
- Aaa, asa, o pulpa pe un umar, una pe celalalt... am apucat-o de mijloc si i-am dat la buci pana dimineata.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă