Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (359/522) > >>

Caroline:
@ Mari_a  ;D Se spune ca din aceasta cauza (sapat sau spalat cu mana) femeile aveau in secolul trecut talia pe care n-o mai au acum.

@ Cory  ;D  :thumbup:

Mari_a:
Da, am citit pe undeva un interviu cu un doctor, pe tema "ce sa facem sa slabim". La sfarsit zicea cam asa: "doamnelor le recomand multa munca in gospodarie"!  ;D   Nush de ce numai doamnelor...

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 23 Ianuarie 2013, 22:02 ---"Româncele îşi vor pierde reputaţia de femei frumoase, fiindcă în sfârşit bărbaţii le vor vedea aşa cum sunt."

:happy: Dragii mei, asta e  :offtopic: . Se potrivea mai bine la bancuri.  :giggle:

--- Terminare citat ---

Da, da, s-o punem si aici, s-o citeasca toata lumea!                       :giggle:
http://www.timesnewroman.ro/life-death/7242-16-consecinte-dramatice-ale-taxarii-berii

Mari_a:
Hai ca am vazut ca va place asta cu berea!  ;D  Deci... uite cum se descurca omu' in orice imprejurare! Da' cred ca poza e veche, ca acuma s-au inventat capacele alea cu inel "pentru acces rapid", pentru nerabdatori!  ;D

nickyblu:
Am cautat pe Goagle metode de desfacut sticle de bere si am facut un top 3 :
 - cu elicopterul
 - cu drujba
 - cu sutienul
nu neaparat in aceasta ordine :)

Mari_a:

--- Citat din: almi_gabi din Joi, 24 Ianuarie 2013, 20:12 --- asta da determinare!!  O0  oare la 85 de ani cati dintre noi om mai fi asa vivaci?
--- Terminare citat ---

O sa fim, daca... ne antrenam.

Bine, cred ca textul e gresit. Asta nu se face la fara frecventa! Corect era "----day workout"!  ;D  Cum ziceau aia cu vinu' dupa bere?!  ;D
Despre desfacutul berii cu sutienul... hm... pana la varsta asta nu mi s-a intamplat! Da' n-aduce anu' ce-aduce ceasu' !  :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă