Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
Nicoleta Bucuresti:
3 mesaje
Guesswho:
Doar o femeie poate fi atât de insistentă incat să introduca o parolă greşită până când calculatorul îşi va da seama că el e de fapt cel care a greşit! ;D
iulia Coros:
SFAT DE SEZON PENTRU BĂRBAŢI
Daca intalnesti o femeie frumoasa, fierbinte, cu ochi stralucitori, buze umede si care freamata din tot corpul...
Las-o in pace.
Are gripa. :2funny:
Nicoleta Bucuresti:
Dragul meu,
Inainte sa te intorci din deplasare, vreau sa-ti povestesc despre micul accident pe care l-am avut cu pickup-ul la intrarea in garaj.
Din fericire, nu e nimic grav, eu sunt bine asa ca te rog sa nu iti faci griji pentru mine. Ma intorceam azi de la magazin si la intrarea in garaj, din greseala, in loc de frana, am apasat pe acceleratia.
Poarta garajului e putin stricata, iar masina mea s-a oprit cand s-a ciocnit putin de masina ta.
Imi pare foarte rau de cele intamplate, dar stiindu-te bun la suflet, sunt sigura ca ma vei ierta.
Stii cat de tare te iubesc si cat de mult imi lipsesti, iubitule!
Iti trimit mai jos fotografia garajului.
De-abia astept sa te strang in brate!
Sotioara ta iubita!
P.S. Te-a sunat amanta...
Caroline:
Moneda de schimb "te-a sunat amanta" e cea mai tare! :giggle:
Sfat pentru copii:
Da parintilor la semnat carnetul de note in ziua in care mama pune hainele la spalat... si pune un prezervativ in buzunarul pantalonilor tatei din masina de spalat. Asta te va scuti de orice explicatie inutila privind rezultatele tale la scoala...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă