Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
almi_gabi:
- Dom doctor, cred ca am probleme cu ochii.
- De ce credeti asta, domnule?
- Pai, de cind m-am casatorit nu mai vad un ban prin casa!
-Cat ai luat la bac?
-3,72.
-Tocilarule!
dauina:
Ziua de nastere a sefului din vama. Subalternii se sfatuiau ce cadou sa-i cumpere.
- Pai sa-i luam un televizor d-ala smecher, plat, piccer in piccer!
- Ar merge daca n-ar avea deja unul, si plus ca e prea putin, ce naiba, e sefu'!
- Pai, sa-i luam un set complet audio-video Sony cu televizor, DVD, combina audio, CD...
- Mda... Da' chestia e ca are una, si-n plus e prea putin!
- Pai, atunci, sa-i luam o masina, un Mertan, acolo...
- Are deja 3 si iarasi ... e prea putin, ce naiba!
- Pai, sa-i luam un apartament în buricu' Bucurestiului?
- Are deja 4 si e cam putin, e sefu', vorba aia! Vine unu' cu ideea:
- Am gasit! Hai sa-l lasam sa lucreze singur în tura!
La care toti sar, care mai de care:
- Nu, bai, nu se poate, E PREA MULT!!!!
Guesswho:
Doua cucoane in parc, pe o banca, intra-n vorba...
- Nu stiu ce sa ma mai fac cu barbatul meu, e asa pretentios, ma tot sacaie mereu...
- Aaaaa, nuuu, eu si acum, dupa 20 de ani am mare grija de el, pregatesc ce-i place , ii cumpar flori, are toate parastasele facute....
Un betiv intra intr-o biserica catolica si se duce direct la confesare. Intra in cabina si nu zice nimc. Popa, nedumerit, isi drege vocea incercand sa-i atraga atentia omului. Asta nimic. Dupa un timp, bate popa de 3 ori in peretele despartitor, la care betivul raspunde: N-are rost sa bati, nici eu nu mai am hartie.
- Eu am fiul perfect, se lauda tatal la noul serviciu.
- Chiar asa? Fumeaza?
- Nu.
- Bea?
- Nu.
- Vorbeste urat?
- Nu, deloc.
- Vine tarziu acasa?
- Nu.
- Pai atunci chiar ai fiul perfect. Cati ani are?
- Face sase luni miercurea viitoare.
Guesswho:
Patru tipi casatoriti merg la pescuit. Cam dupa vreun ceas se putea asculta urmatoarea conversatie:
- Nici nu va-nchipuiti ce a trebuit sa fac sa pot veni la pescuit! Am promis ca in urmatorul sfarsit de saptamana voi zugravi toata casa.
- Nici pe mine nu m-a lasat sa vin pana n-am promis ca voi schimba toata gresia in jurul piscinei.
- Voi va plangeti pentru niste fleacuri. Eu a trebuit sa promit ca voi renova bucataria inclusiv schimbarea electrocasnicelor... Si asa au continuat sa pescuiasca pana cand si-au dat seama ca cel de al patrulea nu zisese nimic.
- Hei, tu, doar nu vrei sa ne faci sa credem ca n-a trebuit sa promiti nimic!
- Eu am pus desteptatorul sa sune la 4:30 AM si cand a sunat, m-am apropiat de sotia mea si i-am soptit la ureche: "Pescuit sau sex?" Si ea mi-a raspuns: "Sa te imbraci bine!"
Sotia:
- M-am saturat...tot timpul spui sotia mea, slujba mea, masina mea, casa mea, intelege odata ca sunt ale noastre si moral si legal, te rog sa iei aminte... si acum ce cauti cand vorbesc cu tine?
Sotul:
- Sutienul nostru...
Prin pădure treceau un vameş bogat, un vameş sărac şi Făt Frumos.
Deodată, au văzut pe jos o bancnotă de 100 de EURO. Cine a ridicat-o?
- Vameşul bogat, deoarece celelalte sunt personaje de poveste.
Matei:
chestii faine pe acest link:
http://demotivare.com/?page=2
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă