Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
bit:
Sotul si sotia se cearta. Intr-un final sotia spune:
- Ai castigat! Azi tu ai ultimul cuvant. Cere-ti iertare!
Guesswho:
Un şofer gonea cu 150 km/oră. Vede girofarul unei maşini de poliţie în oglindă si accelerează. După o vreme, vede că nu poate scăpa de poliţist şi trage pe dreapta. Poliţistul îi spune:
Am avut o zi groaznică şi vreau sa ajung acasa. Dar mi-a plăcut urmărirea. Aşa că zi-mi o scuză bună şi te las sa pleci.
Acum trei săptămâni, nevastă-mea a fugit cu un poliţist, zice şoferul. Când te-am văzut în spate, am crezut că vrei să mi-o aduci înapoi.
Soția unui roman, a unui francez si a unui neamt stateau de vorba la restaurant:
- Haideti sa ne facem bărbații sa facă ce vrem pentru o zi! Zis si făcut! Vine frantuzoaica:
- I-am zis sotului meu sa spele vasele... in prima zi n-am văzut nimic, a doua zi se plimba el prin bucătărie se uita la vase iar in a treia zi am găsit totul luna!
Vine si nemtoaica:
... - I-am zis sotului meu sa tunda gazonul iar in prima zi la fel nu am văzut nimic, a doua zi s-a uitat pe lângă mașina de tuns e reparat-o, iar a treia zi am găsit totul luna!
Vine si românca:
- Eu l-am rugat sa spele rufele... In prima zi nu am văzut nimic! A doua zi am început sa vad putin cu dreptul!
bit:
Morala: nevasta bate cel mai tare antivirus.
almi_gabi:
Intra o blonda intr-o farmacie si intreaba:
- Aveti ochelari?
- Pentru soare?
- Nu, nu, pentru mine!
luciamanta:
Poliţia prinde un ţigan care furase 100 de milioane de lei. Degeaba încearcă un poliţist să-l oblige să spună unde a ascuns banii, că acesta vorbeşte tot pe limba lui.
Este chemat în ajutor ţiganul Lăcătuş pentru a traduce.
- Unde ai ascuns banii?
Ţiganul răspunde şi Lăcătuş traduce:
- Nu vă spun.
Poliţistul care coordona ancheta scoate pistolul, îl îndreaptă spre ţigan şi se răsteşte:
- Lăcătuş spune-i că dacă nu zice unde a ascuns banii, îl împuşc!
Lăcătuş traduce şi ţiganul, speriat, zice:
- Pe drumul european E15, la km 100, sub copacul de lângă bornă!
Poliţistul întreabă:
- Ei, ce a zis?
Lăcătuş răspunde:
- Spune că nu-i e frică de moarte!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă