Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (306/522) > >>

danna n.:
gasi azi ceva care mi-a placut tare...si pt ca urasc plagiatul il pun intre ghilimele:

"S-a varsat sarea: o sa te certi - S-a varsat zaharul: o sa te impaci - S-a varsat cocaina: o sa ai halucinatii si vedenii fantasmagorice - Vi se zbate ochiul: vrea sa scape - V-a cazut sapunul: se va intampla ceva neasteptat - Randunelele zboara foarte jos: va fi ploaie - Vacutele zboara foarte jos: s-a varsat cocaina - A plesnit oglinda: o sa vi se intample ceva rau - A plesnit prezervativul: mai bine plesnea oglinda - A trecut pisica neagra prin fata: asteptati sa va plesneasca prezervativul, dorindu-va ca mai bine sa fi plesnit oglinda - A cazut o stea: pana si stelele se impiedica, puneti-va o dorinta."

almi_gabi:
Free 3gp Loko tv Bernard Table Tennis Video Download 3GP Loko tv Bernard Table Tennis for mobile phones 3G Gratis Monday 19th of July 2010 07 01 02 PM

nickyblu:
La plaja un baietel se lauda in fata unei fetite, ca are aia, ca are ailalta dar fetita-i raspundea ca are si ea.
Nemaiavand cu ce sa se laude el ii spune ca are o "jucarie" in pantaloni si ea sigur nu are.
Fetita vazand intr-adevar ca ea nu are asa ceva incepu sa planga si se duse la parintii ei sa-i intrebe de ce nu are si ea ce are baietelul. Mama fetitei, ca sa o linisteasca ii spuse:
-Lasa, cand ai sa cresti mare, daca o sa fi cuminte o sa ai si tu una.
Se baga si tatal in vorba:
-Si daca n-o sa fi cuminte, o sa ai cate vrei tu!

dauina:
Dracu isi cauta o sotie cuminte, frumoasa, desteapta, devreme acasa, etc etc, femeia perfecta.. Si o cauta, si o cauta... si nimic. Se gandeste sa apeleze la Dumnezeu:
- Doamne, ajuta-ma si pe mine s-o gasesc ca de ani de zile o caut.
- Du-te si pune in cea mai populata zona de pe pamant o oglinda, cea care nu se va uita in ea, pe aia sa o iei de nevasta.
Zis si facut. Pune Dracu oglinda si se insoara.
MORALA 1 (pt barbati): "Baieti, nu mai cautati femei cuminti, ca una a fost si a luat-o dracu'."
MORALA 2 (pt femei): "Fetelor nu mai fiti cuminti, ca va ia dracu'.

dauina:
O tanara se adreseaza vanzatoarei de la un magazin de cosmetice:
- As dori ca barbatul meu sa imi acorde mai multa atentie. Aveti cumva un parfum care miroase ca un computer?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă