Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
luciamanta:
- John!
-Yes Sir!
- Adu-mi un pahar cu apa!
- Ok Sir!
- John!
- Yes Sir!
- Mai adu-mi inca unul!
- Bine, Sir!
- John!, mai adu-mi un pahar cu apa.
- Dar, Sir, nu va face bine atat apa ...
- John, esti nebun? Nu vezi ca arde biblioteca?
luciamanta:
PIJAMAUA ALBASTRĂ
Un soț își sună soția de la birou și îi spune;”Dragă,șeful îmi cere să-l însoțesc la pescuit în Canada,împreună cu câțiva clienți foarte importanți.Plecăm pentru o săptămână și aceasta va fi o foarte bună ocazie ca să obțin mult dorita promovare.Nu uita să-mi pui haine pentru o săptămână ,și în plus undița de pescuit și cârlige...Când ies de la birou trec să iau geanta de călătorie. A ,și nu uita să-mi pui și pijamaua de mătase albastră”...
Soția se gândeste că asta e cam bizar..la ce să-i trebuiască o pijama așa de elegantă la o partidă de pescuit...Dar ca o soție ascultătoare făcu ceea ce o rugase soțul.
După o săptămână soțul se intoarse...cam obosit dar foarte mlțumit.Soția îi urează ”bun venit„și îl întreabă:”Ați avut noroc la pescuit?”Daaa!N-a rămas nicin păstrăv,nici măcar de sămânță...Dar de ce nu mi-ai pus pijamaua albastră așa cum te-am rugat?!”
Și soția răspunde:”Ba da,dragule ,am pus-o în cutia cu uneltele de pescuit.”
Caroline:
;D
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 03 Iunie 2012, 20:55 --- ;D Ca-n reclama aia de la "Schimb de mame"?
--- Terminare citat ---
nu stiu reclama ca eu nu prea ma uit la tv.
da` glumita asta mi-a placut, chiar daca nu se aplica tuturor moldovenilor ;)
NICOLAE:
Astea s bancuri trimise de fimiu: ;D
Ce primeşti la un restaurant moldovenesc dacă ceri creier pane? Mimorie di porc prăjită(mie imi plac moldovenii)
De ce se numesc moldovenii căciuli? Pentru că stau pe capul ardelenilor.
Profesorul se străduieşte să lămurească elevilor proverbul "Drumul cel mai scurt e şi cel mai bun".
- Tata zice că nu-i aşa! spune un elev.
- Zău? Şi ce meserie are tatăl tău?
zi continuarea
Şofer de taxi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă