Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (252/522) > >>

bit:

--- Citat din: dauina din Joi, 19 Aprilie 2012, 22:51 ---ce spui tu, bitek???? :knuppel2: :box: :hammer:

--- Terminare citat ---
?
Why?

L.E.  Aha, m-am prins. Pai radeam de ce bancu `lu `Guess, breeee! Iote la ea...daca ar fi toate fetili driveri ca tine...barbatii s-ar lasa de condus. Da` nu-s. Asa ca sezi blanda. ;D

L.L.E. Na, ca daca te laudai (io) prea mult...iote, tu-mi strici freza!  :bully:  :P Si p-asta:  :strambatura:

dauina:

--- Citat din: bitek din Joi, 19 Aprilie 2012, 22:53 --- ?
Why?

L.E.  Aha, m-am prins. Pai radeam de ce bancu `lu `Guess, breeee! Iote la ea...daca ar fi toate fetili driveri ca tine...barbatii s-ar lasa de condus. Da` nu-s. Asa ca sezi blanda. ;D

L.L.E. Na, ca daca te laudai prea mult...iote, tu-mi strici freza!  :bully:  :P Si p-asta:  :strambatura:

--- Terminare citat ---

ce inseamna LE si LLE? :-\

bit:
LE - later edit. Adica adaugat dupa, nu odata cu prima postare.
LLE - later later edit. Adica mai incolo, dupa primul later edit.

E cumva ca PS la scrisori. Numai ca inchipuie-ti ca poti sa iei scrisoarea inapoi dupa ce a citit-o destinatarul si ii mai scrii ceva la post scriptum, mai adaugi ceva care iti scapase sau rectifici fiindca s-a schimbat situatia si ce ai scris inainte nu mai bate cu realitatea. Cam asa. Piricipit?

dauina:

--- Citat din: bitek din Joi, 19 Aprilie 2012, 23:11 ---LE - later edit. Adica adaugat dupa, nu odata cu prima postare.
LLE - later later edit. Adica mai incolo, dupa primul later edit.

E cumva ca PS la scrisori. Numai ca inchipuie-ti ca poti sa iei scrisoarea inapoi dupa ce a citit-o destinatarul si ii mai scrii ceva la post scriptum, mai adaugi ceva care iti scapase sau rectifici fiindca s-a schimbat situatia si ce ai scris inainte nu mai bate cu realitatea. Cam asa. Piricipit?

--- Terminare citat ---
la asa explicatie, tre' sa fi tampit sa nu pricipesti....so sanchiu veri maci....

bit:
nou proablem pel, mai pleshar (ca nea nelu iliescu ;D )...Da` sa stii ca fetili tot nu e driveri, hi hi hi :giggle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă