Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (249/522) > >>

Guesswho:
Un cersetor suna la o usa si ii deschide o gospodina iritata, cu miinile in solduri, pusa pe scandal:
- Ce mai vrei, ba, si tu, ratatule?
- Pai stiti, daca ati avea niste sticle goale de bere, pe care le-as putea vinde ...
- Arat eu ca si cum as bea bere ?!
- Aaaa ... atunci niste sticle goale de otet !?

Mari_a:
O femeie superba are un accident grav: masina ei se ciocneste cu a unui barbat. Cei doi se tarasc afara din gramezile de fiare si femeia intra in vorba:
-Uitati-va putin la masinile noastre. N-a ramas nimic din ele si totusi noi nu avem nicio zgarietura. E un semn ca Dumnezeu a vrut sa ne intalnim.
-Sunt de acord, raspunde barbatul flatat.
Dupa un momenet de tacere, femeia continua:
-Ia uitati, inca un semn. Toata masina mea e facuta praf, dar sticla de vin din interior este intacta. Dumnezeu a vrut cu siguranta sa bem in cinstea acestei sanse de-a fi ramas in viata. Apoi ia sticla si o intinde omului. Barbatul o deschide, bea jumatate din ea si i-o da inapoi. Femeia o ia, ii pune dopul la loc si o da din nou barbatului.
-Dumneavoastra nu beti? intreaba acesta mirat.
-Nu...Eu o sa astept politia.

Guesswho:
Un medic isi aduce studentii in vizita la un ospiciu. Se opresc la un salon unde era un barbat cu privirile ratacite.
- Vedeti, acest barbat si-a pierdut mintile fiindca femeia cu care trebuia sa se casatoreasca l-a refuzat. In urmatoarea rezerva il vom vizita pe cel care a luat-o.

Doi indieni mergeau prin padure, cand, la un moment dat, vad ei in departare o mare coloana de fum.
Unul dintre ei nu stia bine “alfabetul”, si intreaba:
- Ce spune mesajul, Pana de corb?
Pana de corb:
- Nimic important, sunt doar reclame.

micaela:
Buda: Faptul că sunt absolvent al Facultăţii de Zootehnie mă ajută să îl înţeleg pe Ponta  :2funny:

bit:
Asta-i buna de inramat. :2funny:

Băsescu intră într-un bar şi se aşează la o masă. Văzându-l, barmanul se duse repede la masă şi, cu un zâmbet larg, îl abordează:
 - Bună ziua, domnule Preşedinte, cu ce să vă servim? Un vin alb, un vin roşu… o ţuiculiţă, un cinzano, un whiskey, o tequila?…
 La care Băsescu, aşteptând finalul întrebării replică:
- Şi o bere…

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă