Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (246/522) > >>

Mari_a:
 Un sofer de tir intra intr-un bordel de pe Route 66, pune 500 de dolari pe masa patroanei si spune:
- Da-mi cea mai grasa si nasoala femeie pe care o ai si trimite-mi in camera si o portie din cea mai arsa, lipita si fara gust mancare de la bucatarie!
- Iubi... dar de banii astia iti dau cea mai misto femeie de pe aici, plus ca te hranesc trei zile cu cele mai fine mancaruri…
- Draga, n-am chef de sex, mi-e dor de casa...

Caroline:
Mari_a, io cred ca cine a inventat bancu' asta era o femeie. Barbatilor nu le e niciodata dor de casa in felul asta.  ;D

Guesswho:
da, vreau sa va d si io unul care alege dorul de casa in locul unei partide de sex  :-\

NICOLAE:
"E inadmisibil ca nişte cetăţeni ai României să nu aibă acces la studiile superioare doar din cauză că nu ştiu să scrie sau să citească", a spus Vanghelie. "Vrem învăţământ şi manuale universitare într-o limbă pe care şi analfabeţii să o poată înţelege. Nu e vina lor că sunt analfabeţi, aşa s-au născut, nu au ales să fie în felul acesta".
 :D ;D ;D ;D ;D daca i adevarat este de plans dar ne meritam soarta ca noi i am ales

Caroline:
Nu la asta ma refeream, Guess, ca uneori (rar)aleg ei si asa... da' in niciun caz nu aleg ei vrabia de pe gard daca nu-i mai buna decat aia de-acasa. Cred... ma insel?  ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă