Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (241/522) > >>

bit:
Andy: ce-ai facut ma cu aia aseara? :D
Geo: n-a iesit nimic, ca cica sunt prea paros...
Andy: :))
Geo: dar nu e vina mea, asa sunt de cand ma stiu, cand m-am nascut, medicul i-a zis mamei: "felicitari, tocmai ati nascut un covor..."
Andy: thats sad... =))

(e un fragment de conversatie de instant messaging, postat pe un site cu "bule" de acest tip, deci e un banc adevarat :D)

Caroline:
Sotiile:

- Ce-ai facut aseara?
- Nimic deosebit... Al meu a venit, ca de obicei, de la serviciu, a mancat ce i-am gatit fara sa mai comenteze, s-a uitat la meci, am facut sex vreo 5 minute si a adormit bustean. Tu?
- O! Minunat! Aseara al meu mi-a facut o surpriza. A venit cu doua ore mai devreme si m-a invitat la restaurant, unde ne-am simtit excelent. Am ajuns acasa si nici macar n-a deschis televizorul, am stat de vorba pana aproape de miezul noptii la o sticla de vin. Pe urma am facut dragoste, a fost foarte tandru si cu multa rabdare... dupa care am adormit unul in bratele celuilalt.

Sotii:

- Salut. Ai vazut, ma, meciul aseara? Eu eram asa curios cine bate ca nici n-am mai avut timp sa-i spun nevesti-mii ca nu-mi place mancarea... da' pana la sex, a fost ok, am si uitat.
- Off... rahat. N-am vazut, ma meciu'... desi mi-am luat liber doua ore fara plata de la munca numa' pentru asta! Picase curentul... si io uitasem ca trebuia sa schimb siguranta. Ca sa vezi pretext, nevasta-mea nu facuse nimic de mancare... asa ca am mai si cheltuit o gramada de bani la restaurant! De nervi, cand am ajuns acasa, am desfacut un vin sa ma "incalzesc"... si nici asa n-am putut, ma, sa fac sex cu nevasta-mea, vreo 3 ore. Centrala nu mergea din lipsa de curent, asa ca am luat-o pe nevasta-mea in brate in pat sa ma incalzesc...

Victorman:
 O0

Guesswho:
O babuta cumpara peste viu.
– Baiete, dar pestele e proaspat?
– Pai, bunico, cum sa nu fie proaspat daca e viu!
– Pai si eu sunt vie…

bit:

Seara, o pereche, soţ şi soţie, vizionează unui film de groază. Dintr-o dată apare pe ecran un monstru.
Soția:
- Ooo, mamă!
Soțul:
- Mda, seamană...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă