Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
NICOLAE:
''Fain bancul si cat se poate de adevarat!!! Ma bucur ca te vad cu alta stare de spirit :) Mutam ''Branul'' la Constanta, in vara? Ne primiti?''
Da va astept, stiti nr de telefon si emailul meu daca nu il aflati de laa Gigi,marea si Vama veche e la doi pasi,......
Caroline:
Mmm... Vama Veche. Asta a fost ca un fel de Eldorado pentr mine. Am ajuns in multe locuri in lumea larga, dar acolo, nu, decat cel mult in trecere... si am inteles ca mai nou nici nu as mai prea avea unde sa ajung, ca s-au schimbat vremurile si s-a comercialiat totul si acolo. Asa ca ramane... un Eldorado. :)
NICOLAE:
''Asa ca ramane... un Eldorado. :)''
:) vino sa te convingi,ma ofer de ghid,in august sper sa ma intorc acasa,de fapt aici numai trei luni pe timp de vara este frumos restul este pustiu ar mai fi ceva miscare de 1 mai si un concurs de triatlon www.faraasfalt.ro in data de 2 si 23 iunie care mie mi se pare mai interesant.Poate sa participe oricine singur sau pe echipe.Intr o echipa de 3 unul poa sa alerge unul sa inoate si cel de al treilea cu bicicleta.Apropos inchiriez bicicleta ;D.
almi_gabi:
Doi tipi intr-un bar:
- Cum sa fac sa ma las de fumat?
- Eu incerc de doua luni.
- Cu pastile ai incercat?
- Da, dar nu pot sa le aprind.
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 20 Martie 2012, 10:08 ---''Asa ca ramane... un Eldorado. :)''
:) vino sa te convingi,ma ofer de ghid,in august. [...] Apropos inchiriez bicicleta ;D.
--- Terminare citat ---
Si eu, in 2 august scap de examenul de titularizare, dupa care sunt libera ca pasarea cerului... iar varu-meu abia ma asteapta la Navodari, am fost si vara trecuta (ca si loc de cazare). Iar cu bicicleta cred ca ma descurc mai bine decta cu masina. :whistle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă