Aici se discuta > Subiecte generale

Socializare, stim bancuri ?

<< < (223/522) > >>

varsator38:
 :applause:  te pui cu blondele!!!

Caroline:
 ;D Bancul asta imi aminteste de vremurile in care eram call center agent.  oO

bit:
Wow, Caroline, ai lucrat in call-center! Foarte tare, eu am fost instruit pentru call-center (de una din cele mai prestigioase firme din lume chiar) si cand am vazut cum e, am tipat: "Nuuuuuuu, io vreau sa fiu tehnician de back-office sau de teren, nu ma puneti sa vorbesc cu psihopatii, ca-i injur!!! :D"

Caroline:
 ;D Da, in Canada si in RO... fara instruire. Insa mi-am propus sa ajung atat de buna (altfel, nu as fi avut ce manca) incat a ajuns chiar sa-mi placa. Ma bate gandul sa ma duc din nou, asa, extra job.  :angel:
Adevarul e ca ma enervez foarte rar si de obicei am urmatoarea tactica: daca un frustrat are vreo problema, o are cu firma, nu cu mine, care sunt doar vocea firmei la telefon. Iar daca nici asa nu intelege de vorba buna, atunci clar el are o problema, nu eu. Insa de obicei, prinde, cei mai multi clienti ajungeau sa-mi spuna ei insisi ca ei stiu ca nu-s eu de vina, ci firma, si chiar sa-si ceara scuze pentru tonul de la inceput. Totusi, nu doresc cuiva sa ma auda cand intr-adevar ma enervez. >:D

Apropos de bancuri on-topic, cel mai tare a fost cand ceream pe cineva la telefon din baza de date si mi s-a spus ca persoana a decedat cu 3 ani in urma. Alta: "Daca n-ati trimis livrarea, eu de ce n-am fost anuntat? S-au inzapezit cumva si liniile de internet?" Ca sa nu mai zic ca, in tura de seara, sunau unii ca la 899... n-aveau si ei cu cine vorbi despre vreme, saracii.  oO

NICOLAE:
O femeie, inginer de sistem, instala un calculator intr-o retea pentru un coleg de lucru.
Cand a venit randul setarii parolelor ea l-a intrebat ce parola vrea sa folosesca pentru logare.
Vrand sa o intimideze, tipul i-a spus "penis". Fara sa clipeasca, aceasta i-a introdus parola dorita, a reintrodus-o pentru confirmare, dupa care era sa se prabuseasca de ras in fata monitorului.
Curios, tipul i se uita peste umar si vede raspunsul calculatorului:

PASSWORD REJECTED .... NOT LONG ENOUGH.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă