Aici se discuta > Subiecte generale
Socializare, stim bancuri ?
bit:
O cioara survola o cale ferata. La un moment dat vede o surata zdrobita de un tren. Se uita indignata cu un ochi si zice:
- E, ce sa zic, Anna Karenina!
La scoala profesoara de zoologie intreaba:
- De ce credeti voi copii ca vaca nu poate sa zambeasca?
Georgica:
- Eu cred ca vaca nu poate sa zambeasca pt. ca are buzele groase si botul prea ascutit s.a.m.d.
Profesoara:
- Da, este interesant punctul tau de vedere.
Vasilica:
- Eu cred ca va ca nu poate sa zambeasca pt. ca oasele maxilarului se prelungesc pana la coarne si se ating de mandibula s.a.m.d.
Profesoara:
- Da, foarte interesant.
Bula:
- Vaca nu poate sa zambeasca pentru ca are niste probleme personale.
Profesoara:
- Da, interesant si acest raspuns, dar totusi, ce probleme personale poate avea o vaca?
Bula:
- Pai, daca pe dumneavoastra v-ar trage cineva de tzitze de doua ori pe zi si v-ar duce la taur o singura data pe an, v-ar mai arde de zambit?
Guesswho:
La oficiul pentru plasarea fortei de munca vine intr-o zi un batranel. – Dom’ne, am un nepot in provincie si as vrea sa-l aduc in Capitala. Ce locuri de munca aveti? – Pai, avem un post de vanzator de ziare, castiga 16 milioane pe luna. – Prea mult, zice mosul . El e din provincie, vine aici in Bucuresti, da de bani si se strica. Poate aveti ceva mai modest. – Vanzator in piata, 14 milioane pe luna, plus ce mai pica. – Tot e mult, zice mosul . O sa-i strice cu femeile, taica. Ceva la zece milioane, zece milioane jumate n-aveti? – Ba da, sa lucreze medic rezident, dar ii trebuie studii superioare.
Un student la medicina iese din salon,dupa examenul practicul la semiologie.Un coleg care astepta sa intre si el il intreaba:
Colegul: Cum a fost?
Studentul:Ca intre popi…
Colegul: ?
Studentul: Poi …………..El ma intreba eu imi faceam cruce. Eu ii raspundeam el isi facea cruce.
Caroline:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 01 Februarie 2012, 14:52 ---- Eu cred ca va ca nu poate sa zambeasca pt. ca oasele maxilarului se prelungesc pana la coarne si se ating de mandibula s.a.m.d.
--- Terminare citat ---
Obiectie: despre vaca sa invata in clasa a VI-a, iar notiunile de anatomie, maxilar, mandibula si relatii intre sexe, doar in cls. a VII-a. :coolsmiley: ;D
Guesswho:
1.E important sa gasesti un barbat, care sa te ajute in gospodarie, care din cind in cind sa gateasca, sa faca curat si in plus sa aiba o slujba.
2. E important sa gasesti un barbat, care sa te faca sa rizi.
3. E important sa gasesti un barbat, pe care sa te poti baza si care sa nu te minta.
4. E important sa gasesti un barbat, care sa a fie bun in pat si care sa faca dragoste cu tine din placere.
5. E foarte important ca cei 4 barbati sa nu se cunoasca între ei.
:laugh:
si eu care cautam 4 in 1...abia acum inteleg de ce mi-a dat mereu cu minus :D
Caroline:
Guesswho... pana la punctul 4, eram cat pe ce sa zic ca asta nu e banc! ;D
Eu am avut ocazia sa cunosc 4 in1, asa ca o sa schimb doar:
5. E foarte important ca acest barbat sa fie al tau.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă