Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301231 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #660 : Duminică, 24 Martie 2013, 16:21 »
Shadow Dancer ( 2012)

Un membru activ al IRA (Andrea Riseborough) este arestata in timpul unui atentat cu bomba esuat în metroul londonez. Femeia accepta sa devina informator al serviciului MI5. Se reintoarce in Belfas unde cotinua sa participe la atentatele IRA si sa furnizeze informatii serviciului secret londonez.
Pe fundalul dramei reale a irlandezilor un thriller de actiune cu servicii secrete, informatori ,atentate , decizii hotaratoare ,chiar putin romantism si un final neasteptat , in concluzie : de vizionat.

Shadow Dancer - Official Trailer

Offline CamiCamelia

• Full Member
  • Mesaje postate: 149
« Răspuns #661 : Marți, 26 Martie 2013, 20:53 »
 In aceasta comedie de familie, parintii vaduvi Frank (Dennis Quaid) si Helen (Rene Russo) se casatoreasc... dar cei 18 copii dintre ei incearca sa le saboteze casatoria. Astfel ei descopera ca familiile si casatoriile nu pot fi facute intr-o singura zi.

Frank Beardsley este un vaduv cu opt copii. El se intalneste cu iubita lui din liceu, Helen North, si parca cei 30 de ani ce au trecut sunt numai 30 de zile. Helen este si ea vaduva, si are zece copii de crescut, dintre care sase sunt adoptati.

Cei doi se re-indragostesc si se casatoresc fara sa le spuna copiilor. Doar dragostea adevarata cucereste totul, nu?

http://www.cinemagia.ro/trailer/yours-mine-ours-ai-tai-ai-mei-si-ai-nostri-705/

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #662 : Miercuri, 27 Martie 2013, 20:51 »
l-am vazut ieri seara pe hbo comedy

e o panarama de film, dar amuzant :)

http://www.imdb.com/title/tt1498870/?ref_=sr_1

Offline Sunrise

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 66
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #663 : Sâmbătă, 25 Mai 2013, 20:49 »
Hitch azi la tv, un film pe care il revad mereu cu placere

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #664 : Sâmbătă, 27 Iulie 2013, 16:30 »
Pentru cei ramasi acasa recomand un film de exceptie : "The best offer"! Este the best.  :thumbup: :worship:
http://www.online-vk.net/2013/07/the-best-offer-2013-hd-online-subtitrat.html

silviu

• Vizitator
« Răspuns #665 : Sâmbătă, 27 Iulie 2013, 19:46 »
e o problema cu linkul...cum l-am deschis, avastu m-a anuntat: cal troian blocat :(

Offline Mihaela39

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #666 : Sâmbătă, 27 Iulie 2013, 20:40 »
Nu stiu ce sa zic Silviu...nu-s foarte priceputa. Eu acolo l-am vazut azi dimineata fara probleme pentru antivirusul meu.  Oricum, cred ca poate fi gasit online si pe alte site-uri sau torente. Merita cautarea!

lucian75

• Vizitator
« Răspuns #667 : Luni, 05 August 2013, 08:00 »
On the beach...un film de o incarcare emotionala deosebita...desi este un SF probabil este cel mai aproape de o realitate pe langa care am trecut fara sa ne dam seama si care inca este o amenintare si ptr viiitor.

sunt 2 variante,din 2000 cu Rachel Ward din Pasarea Spin pe care l-am vazut prima oara si cea din 1959 cu cateva nume grele ca Gregory Peck,Ava Gardner,Fred Astaire sau Antony Perkins.acesta l-am gasit chair ieri cand eram in cautarea celeilalte versiuni de care stiam.

un film care te face sa te gandesti cat de fragila a ajuns sa fie viitorul intregii omeniri.

http://www.filmepeales.net/2013/06/01/on-the-beach-1959/

Offline jason

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #668 : Miercuri, 07 August 2013, 17:22 »
Pentru cei ramasi acasa recomand un film de exceptie : "The best offer"! Este the best.  :thumbup: :worship:
http://www.online-vk.net/2013/07/the-best-offer-2013-hd-online-subtitrat.html

The best offer chiar este un film bun, nu ma asteptam.
Olympus Has Fallen este recomandarea mea, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #669 : Sâmbătă, 07 Septembrie 2013, 19:12 »
....
Olympus Has Fallen este recomandarea mea, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun.

Mi-a placut Olympus has fallen, film de actiune bunicel.

Am vazut The Great Gatsby,  dupa nuvela lui Scott Fitzgerald. Interesant.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #670 : Vineri, 04 Octombrie 2013, 13:09 »
Iubiri ca-n filme. Cele mai frumoase poveşti de dragoste de pe marele ecran
Fie că e vorba de numărul de batiste ude sau de numărul de suspine, fie că se monitorizează un puls crescând, un film de dragoste are diverse „criterii“ de evaluare în rândul cinefililor. De la „Casablanca“ la „Brokeback Mountain“, „Vanity Fair“ a alcătuit o listă a celor mai frumoase poveşti de dragoste transpuse pe marele ecran.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #671 : Marți, 15 Octombrie 2013, 13:22 »
Un film pe care l-am vazut in ultima vreme este un film norvegian ( cinematografia nordica este in plina ascensiune) despre Thor Heyerdahl – un film inspirat din realitate. Exploratorul norvegian Thor Heyerdahl a traversat Oceanul Pacific cu o plută din lemn de balsa în 1947, împreună cu cinci oameni, pentru a dovedi că sud-americanii în epoca pre-columbiană ar fi traversat oceanul pentru a se stabili în insulele polineziene. Traversarea a durat 101 zile si au fost parcursi 80 000 km.

Filmul mi s-a parut interesant si vi-l recomand. Este un film despre perseverenta si curaj.

KON-TIKI Trailer # 1

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #672 : Miercuri, 30 Octombrie 2013, 09:57 »
Un alt film pe care l-am vazut de curand este The Hunt ( cu Mads Mikkelsen).

THE HUNT Trailer [HD]

Un film despre mentalitatea oamenilor, incredere si nedreptate. Filmul prezinta o drama sociala si psihica prin care trece eroul principal (Lucas) - o poveste teribila a zilelor moderne.
Finalul este neasteptat si ramane cu o intrebare la care raspunsul poate avea o multitudine de variante. Sper sa va placa.  :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline cartex

• Full Member
  • Mesaje postate: 152
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #674 : Sâmbătă, 07 Decembrie 2013, 23:18 »
Tocmai ce-am re-vazut un film dulceag, dar foarte placut dealtfel : '' Vacanta'' cu Cameron Diaz si Jude Law ( care arata.... demential, by the way  :smitten: :smitten:)