Hai sa vedem repejor ce mai misca prin cinema (si nu numai

) in ultimu`timp:
1. The Hobbit: An Unexpected Journey - aci nu pot fi corect, ca-s mare fan. Deci mie placut maxim si desi toata lumea astepta ceva mai...nu stiu, mai tare, mai spectaculos, mai dramatic -invatati fiind cu Return Of The King si celelalte-, ei, iote ca asta nu fu asa. Io unul le astept cu mare curiozitate si pe cele 2 care vor mai veni (desi am o oarecare strangere de inima, fiindca LOTR au fost facute 3 filme din 3 volume, adica a avut de unde substanta, in cazu`de fata, e numai un volum din care vor fi fatate 3 filme...sper ca Jackson sa nu traga de ele in stilul Hollywood, asa, cu apa multa, ca iese pishwaitz). Deci da, pe scurt, de vazut cu tot familionul, catel si purcel, ca sa ne aducem aminte de povestile frumoase din copilarie.
2. Killing Them Softly - nu mi-a placut. Da, e bun Pitt, e meserias Gandolfini, e extrem de realist si de sumbru, insa mie mi s-a parut oarecum prozaic si fad. Cred ca unde am avut si mari asteptari. Aia e, o sa iau cu paine si cu muraturi sa nu mi s-aplece si sigur imi trece in cateva zile.
3. Les Miserables - hmmm, e greu. Da, mie unu`mi-a placut. Si nu ma omor dupa musical. Da`asta e chiar bun. Si parca mi-a placut totusi mai putin decat Moulin Rouge. (si degeaba il lauda astia-n presa pe Jackman pentru abilitatile de gurist cu vocea, mai misto canta Crowe, mai sonor, mai plin...) Oricum, e o experienta ce merita incercata. Si da, decoruri, scene, costume de Oscar.
4. Django Unchained - am mai zis de el. E un film de actiune bun, da`mult sub Kill Bill. Si n-are nici scanteia de geniu din Pulp Fiction. In fine, oi fi io mai fitzos, da`de la Tarantino asteptam mai multe. Si tineti cont, Leo DiCaprio nu e doar baiat frumos -cum a fost Cruise- ci e si actor de-adevaratelea.
5. Gangster Squad - de uichend, actiune, cafteala, merge vazut cu galeata de popcorn in brate, nu zic mai mult. Ba da, Sean Penn ramane Sean Penn. Si nu va asteptati la alt L.A. Confidential, nu e nici pe departe.
Cam atat. Revin dupa ce vad Argo. Si Lincoln.
L.E. Uitasem ce era mai important:
Silver Linings Playbook. Pentru mine, surpriza maxim de placuta, cea mai placuta, de ceva timp incoace in care am vazut numai pisicisme, continuari si remake-uri. Il recomand la toata lumea: merita!
L.L.E. : Si cui nu-i placu Skyfall, ca e fara actiune, ca har ca mar, ca e Craig asa si pe dincolo, sa vina la mandea sa-l racoresc cu doi perechi de palmi. Ca sa nu ziceti ca nu v-am zis. Cu toate ca m-am trezit tarziu.
(iote, am facut 3000 de aberatii!
Ma frate, mult timp am mai avut la dispozitie!)