Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 304619 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline theo365

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #600 : Duminică, 21 Octombrie 2012, 18:12 »

Ostrov 2006

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #601 : Duminică, 21 Octombrie 2012, 22:07 »
Nu a fost film, ci teatru: "Ultima zi a tineretii". Jucat magistral de Ofelia Popii si Marian Ralea. Am fost efectiv vrajit de felul in care au interpretat cei doi. Pacat insa de diferenta foarte mare, prea vizibila, dintre ei si restul distributiei. Asta creaza in general un dezechilibru pe scena si da un pic de disconfort celor care privesc. N-as vrea sa fiu nedrept cu ceilalti, sunt si ei buni, dar cand joci langa actori de talia celor doi, nu te prea vezi de ei....

Am citit si cronicile. Mi-a placut chiar prima: "A fost frumos, a fost superb, mai vreau!" Asta as fi scris si eu.

http://regizorcautpiesa.ro/spectacole/Ultima-zi-a-tineretii-regia-Yuriy-Kordonskiy-3550.html

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #602 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 18:44 »

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #603 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:08 »
http://www.imdb.com/title/tt1074638/
Asta va fi bifat undeva candva saptamana viitoare.
Apoi:
http://www.imdb.com/title/tt1764234/

http://www.imdb.com/title/tt1853728/

si cadoul de mos Gerila

http://www.imdb.com/title/tt0903624/

ce bine ca nu te-ai intors cu mana goala, we appreciate that: notat si pus bine, multam!
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #604 : Miercuri, 24 Octombrie 2012, 22:23 »
si cadoul de mos Gerila

Uite si un Dwar pentru tine:

:strambatura:

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #605 : Joi, 25 Octombrie 2012, 21:49 »
tocmai s-a terminat pe tv5monde un film foarte interesant "e-love"... incepuse deja si era cat pe-aci sa trec mai departe dar curiozitatea a fost mai puternica.  doamna, 50 ani, arata mult mai tanara, profesoara de filozofie la facultate; sot cam aceeasi varsta, fiica de 15 ani, situatie economica foarte  buna.  sotul agata o tinerica pe un site si pana la urma isi paraseste sotia, fara sa aiba curajul sa-i marturiseasca adevarul, pomeneste ceva vag despre nevoia de spatiu, distanta, macar o perioada. ea afla pentru ca din intamplare da peste ei la cinema.  isi face si ea profil pe "ame.soeur.com" si incepe sa iasa cu diversi tipi, vreo 20.  barbati intre 45 si 50, care mai de care mai ciudat, francezi, chiar si un negru si un arab. se intalneste cu ei, se si culca, de cele mai multe ori chiar de prima data, gata sa ia si bataie de la unul care voia sa se mute la ea dupa vreo doua "iesiri". altul, la a doua intalnire, o duce la un club de swingers... nu se indragosteste de nimeni, cum spune chiar ea la un moment dat. nu reuseste.  si nu din cauza ei: ea este o tipa bine, echilibrata, cu dorinte normale, deschisa si totusi nu. 
un film care merita sa fie vazut.
"Stay hungry, stay foolish"

Offline lori

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #606 : Luni, 05 Noiembrie 2012, 10:42 »
Am vazut ieri un film pe TV1000 : "Dumnezeu e mare, eu sunt mititica" cu Audrey Tautou. Este un film din 2001, care este si comedie, si drama. M-a impresionat cautarea tinerei de 20 de ani traumatizata deja de o despartire, de un avort, si de cautarea ei disperata de a crede in viata, intr-un Dumnezeu. Imi place foarte mult Audrey Tautou si m-a impresionat filmul in mod deosebit
"Eu merg incet, dar niciodata inapoi" (A. Lincoln)

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #607 : Luni, 05 Noiembrie 2012, 14:25 »
Frumos filmul de aseara de pe TVR1 - "Fara onoare"'  (The four feathers) cu Heath Ledger ..l-am revazut cu placere... prea adesea, lucrurile stau exact invers decat par.... si despre cei pe care Dumnezeu ti-i scoate in cale... a facut filme bune baiatu' asta, Dumnezeu sa-l odihneasca !..
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

Offline Annalys

• Full Member
  • Mesaje postate: 244
« Răspuns #608 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 13:53 »
Argo

p.s. recomand...

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #609 : Luni, 12 Noiembrie 2012, 17:04 »
recomand filmul romanesc:

Minte-ma frumos

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #610 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 14:47 »
Uite de-asa un film as fi acum in a special mood...

Skyrim - Official Movie Trailer 2013

Cred ca asta o fi reactia mea de revolta fatza de munca.  8)

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #611 : Vineri, 16 Noiembrie 2012, 17:40 »
Skyrim e un joc de computer, bre C. The Elder Scrolls V.
Am vazut Looper. Interesant.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #612 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 00:07 »
Stiu, dar am auzit ca trebuie sa apara si filmul... cat de curand.  ;)

Offline neo

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 60
« Răspuns #613 : Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012, 17:33 »
tvr-2 dau filme pe placul meu...cu actori mai putin cunoscuti,dar care joaca minunat...pana si minunatul este relativ...da?!...minunatul pe tvr-2 este al meu,dar poate fi si al d-lui,si al d-nei...:)...de 8 ani ii urmaresc,cand e sezonul de stat la gura sobei,la elementul caloriferului,ma rog ,cine il mai are:))):P...votati pe Trahanache!:))))...omul turmentat nu se impiedica,mai mult,evita prapastia din instinct...hei!...nu sunt betiv!...asta am vazt din exterior pe 50 de generatii de barbati...

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #614 : Sâmbătă, 08 Decembrie 2012, 11:09 »
Am revazut la TV filmul. Funny. Cat de frumoasa era Goldie Hawn la acea vreme. Pacat ca in ultimul timp a facut atat de multe operatii estetice care au schimbat-o.

Bird on a wire