Deci sa vedem:
-vazut "Snow White and The Huntsman". E de uichend, de mers cu copii si catelul si purcelul, in lipsa de altceva. Si daca esti obosit, chiar poti sa tragi un nani linistit.
-vazut "Mirror, mirror". La fel. Ba la asta chiar poti sta acasa, ca nu ratezi cine stie ce. Si ca sa dormi linistit, poti sa-ti trimiti restul familionului (cu catel si vitel, of course) sa-l vada. Pana se vor fi bunghit ei ce teapa si-au luat, tu vei fi odihnit maxim. Deci avantaj tu.
-vazut "MIB 3". E o supa (care a fost gustoasa candva) in care cineva (producatorii) au mai adaugat muuuuuuulta apa. Rezultatul: cum spuneam, MIB 3.
-vazut "Battleship". Hai bre, vorba unuia, cat de cretin sa fii sa-ti placa un film facut dupa un joc pen-and-paper?
-vazut "The Avengers". Va plac filmele de actiune? (in care fabulatia are partea ei, sa ne-ntelegem) Mergeti cu incredere, merita. Bune, bune de tot scenele de bataie, efectele speciale si mai ales replicile lui Robert Downey jr.
Duminica m-am decis sa ma duc la AFI (fiindca doar acolo e IMAX). Sa vad Prometheus, logic

, ca tot sunt fan Ridley Scott si sefist. (chiar daca sunt total anti-horror, la mine Alienii fac exceptie, ca depasesc genul). Chiar daca n-o sa fie mare branza, n-o sa-l vorbesc de rau

, ca n-am cum, sa fim intelesi din capul locului, da?

Da ` am io un feeling asa, ante, ca nu voi fi dezamagit. Vedem.