Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301429 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Ce filme mai vedem
« Răspuns #405 : Sâmbătă, 05 Mai 2012, 22:16 »
Dap. Si inca unul marfa.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #406 : Sâmbătă, 05 Mai 2012, 22:21 »
din pacate nu prea stau bine la capitolul desene animate si parodii

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #407 : Sâmbătă, 05 Mai 2012, 22:26 »
Pacat. Ratezi o parte frumoasa a cinematografiei.

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #408 : Duminică, 06 Mai 2012, 20:33 »
http://www.imdb.com/title/tt0903624/
Acesta e singurul film din acest an de la care am asteptari mari, mari. Numai ca mai e ceva timp pana pe 14 decembrie...

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #409 : Duminică, 06 Mai 2012, 21:31 »
Yes! Mi-era dor de Smeagle - Golum... sper sa ramana in scenariu.  :strambatura:

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #410 : Duminică, 06 Mai 2012, 21:41 »
Pacat. Ratezi o parte frumoasa a cinematografiei.

probabil dar mi-am dat seama ca nu pot vedea toate filmele si citi toate cartile din aceasta lume asa ca la ceva trebuie sa renunt  ???
astazi printre picaturi am  vazut primele 2 episoade din seria a 2-a de la Urzeala tronurilor

http://www.imdb.com/title/tt0903624/
Acesta e singurul film din acest an de la care am asteptari mari, mari. Numai ca mai e ceva timp pana pe 14 decembrie...

Yes! Mi-era dor de Smeagle - Golum... sper sa ramana in scenariu.  :strambatura:

din cate stiu eu actiunea se petrece inainte de tot ce a fost in seria difuzata pana acum. sau ma insel?

LE: la mine e ceva in neregula, ca nu se incarca paginile forumului  ???

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #411 : Duminică, 06 Mai 2012, 21:48 »
Nu e nimic in neregula la tine. E la serverul care tine forumul (probabil).
Daca te pasioneaza "Urzeala tronurilor", te pot ajuta. Cu cartile (in afara de Dansul Dragonilor, toate) si cu toate episoadele (seria I completa si cele 5 episoade de pana acum din seria a II a). Si cunosc destul de bine si intriga si personajele (sunt fan, de! :))
Cat despre Hobbit, am citit cartea, de asta am spus ca am asteptari mari de la film. Este acelasi Tolkien din LOTR. La fel si filmul (filmele, de fapt, ca vor fi 2 parti). Regizor tot Peter Jackson, cu aceeasi actori (mai putin Viggo si Liv, din pacate, ale caror personaje nu se regasesc aici). Deci nu are cum sa nu fie frumos. Cel putin frumos.
Despre cronologia actiunii, da, lucrurile se intampla inaintea celor din trilogie, e odiseea lui Bilbo (unchiul lui Frodo din LOTR).
Si da, o sa apara si Gollum.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #412 : Luni, 07 Mai 2012, 08:36 »
Daca te pasioneaza "Urzeala tronurilor", te pot ajuta. Cu cartile (in afara de Dansul Dragonilor, toate) ....

raspuns la ce carti citim  :)
Aseara revazut la TV o parte din Face to Face/ sau Face Off pana la urma nu sunt lamurita care e titlul adevarat cu John Travolta si Nicolas Cage

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #413 : Miercuri, 09 Mai 2012, 09:40 »
Pentru cinefili.  :giggle:  Din categoria "vine Bruce Willis si ne salveaza pe toti"... (Ne scoate din... foame  :D )

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #414 : Miercuri, 09 Mai 2012, 10:36 »
Dap. Mai lipseste Travolta care sa cante "Boys boys boys" al Sabrinei (ca tot ii plac lui d-astia, pare-se). Ce-a mai ajuns si haliudu asta, bree...

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #415 : Miercuri, 09 Mai 2012, 10:47 »
Daaaa, am citit si io ca de curand un maseur l-a acuzat pe Travolta ca...  :o  Pfoai! Ce ti-e si cu baietii astia frumosi...

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #416 : Miercuri, 09 Mai 2012, 20:59 »
Ca tot vorbeam zilele trecute de Tolkien...m-am apucat sa vad din nou  trilogia Lord of the Rings. Extended edition. Si e altceva fata de cinema. (mi-aduc aminte, am vazut Fellowship of the Ring cu un an inainte sa apara in cinematografe. Da`n-am putut rezista si m-am dus sa-l vad si la cinema). Ei, extended edition are scene in plus fata de teathrical release (30 de minute nu-i de colea!). Alta treaba, se schimba povestea...
Si vreau sa vad iar Pan`s Labyrinth. Care mie mi-a placut foarte tare.
Si a aparut si episodul 6 din Game of Thrones. Deci am de treaba.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #417 : Miercuri, 09 Mai 2012, 21:08 »
asa, asa fa-ne in ciuda !!!
daca vrei sa ma nervozezi cu nervii  :uglystupid2: iti reuseste de minune  :knuppel2:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #418 : Miercuri, 09 Mai 2012, 21:16 »
Deci chiar nu vreau sa te nervez. Da` sa stii ca nici nu ma dau mare, ai cuvantul meu. Insa chiar asta fac, acu` io ce sa zic? Tu de ce te superi? Ca ai putea face si tu la fel ca mine! Sau crezi ca am vreo matusa la Metro Goldwyn Mayer ?

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #419 : Miercuri, 09 Mai 2012, 21:25 »
nu prea am mai vazut filme interesante in ultima vreme (decit revederi ale unora mai vechi) insa pe lista de asteptare ar fi:

wrath of titans
avengers
american reunion
bullet to the head
dark knight rises

daca ar iesi si un nou resident evil pe anul asta ar fi perfect :)