Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 304731 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #120 : Marți, 07 Septembrie 2010, 23:17 »
Intrebare pentru cine a vazut filmul - joaca la fel de bine si in Predators? ;)

Da joaca. Un rol episodic dar bun, de om cam dus cu pluta fiindca fusese abandonat niste ani buni pe o planeta ostila cu tot felul de animale violente plus doua rase de Predatori si fusese obligat sa supravietuiasca in conditiile astea.

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #121 : Luni, 20 Septembrie 2010, 14:51 »
Postez aici un filmulet cum rar am vazut! Este atat de frumos, de sensibil, incat nu am cuvinte! Vizionare placuta!
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #122 : Joi, 23 Septembrie 2010, 12:50 »
Now if you'll excuse me, I have a beam of light to catch.   ;)

Acum cateva zile am vazut K-Pax, pentru a doua oara.  Film SF cu Kevin Spacey in rolul lui Prot, pacient intr-un spital de psihiatrie care afirma ca vine de pe planeta K-PAX. Unul dintre medicii prihiatrii (Jeff Bridges) este atras de cazul lui Prot si incepe sa faca terapie cu el. 
Fac o mica paranteza aici, in acest film  Kevin Spacey reuseste inca un rol de exceptie prin felul cum intra in pielea personajului, dictia deosebita si absolut tóate miscarile lui. 

Prot nu numai ca spune ca a ajuns pe pamant calatorind pe calea luminii dar poate sa redea cu acuratete date stiintifice despre planeta lui, informatii care uimesc prin veridicitatea lor chiar si pe astrofizicienii cu care se intalneste la sugestia doctorului. 

Nu voi povesti tot filmul aici, ma opresc doar asupra unui fapt : medicul tratant ii propune lui Prot sa se supuna hipnozei progresive pentru a descoperi cauza care a facut ca Prot sa devina ceea ce el pretinde.  Prot este de acord si dupa cateva sedinte medicul descopera trauma si afla cine este in realitate Prot: un barbat crezut mort in urma unei tragedii in care sotia si fiica sa sunt ucise cu bestialitate… iar el la randul lui omoara pe ucigasul lor, dupa care se arunca in raul din apropierea casei.

Legat de hipnoza regresiva, as dori sa stiu daca cineva dintre voi crede in asa ceva.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/UfcbshzkvUs?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #123 : Vineri, 24 Septembrie 2010, 01:18 »
Legat de hipnoza regresiva, as dori sa stiu daca cineva dintre voi crede in asa ceva.

Nu ştiu ce să zic de hipnoza regresivă, dar în hipnoză cred. Ştiinţific ar fi posibil, nu ştiu dacă metoda folosită e şi cea pe bune eficientă. Creierul este un mediu de stocare care înmagazinează informaţii. Iar amintirile sunt informaţii stocate. Dacă unele nu le mai ştii, nu înseamnă că au dispărut, ci doar că au fost depozitate în zonele de memorie nefolosite.

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #124 : Sâmbătă, 02 Octombrie 2010, 01:18 »
mai stiti de asta? :D

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/tvmgrnsaE1U?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #125 : Vineri, 08 Octombrie 2010, 22:08 »
  Salutare   :)

...acum  cateva  zile  am  avut  un  pic  te  timp  sa  vad  un  film  exceptional,...este din  2006 .  Eu  inca  nu  auzisem  de el .   Se  numeste  The  prestige  ' _ Prestigiul "  { ...nu  stiu  daca  a  scris  cineva  despre el ..}  ...vizionati-l   ! 

http://www.filmegratisonline.ro/2010/03/15/the-prestige/

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #126 : Vineri, 08 Octombrie 2010, 22:13 »
Krissunu, chiar zilele trecute am tot cautat de zor un flim bun, pe care sa il vizionez cu placere, dar nu am gasit nimic interesant. Multumesc mult pentru inititiva ta! Salutari si numai bine!

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #127 : Luni, 11 Octombrie 2010, 22:33 »
am vazut noaptea trecuta un film american care mi s-a parut foarte foarte bun, de mult nu am mai vazut un film asa de captivant si care sa-mi tina atentia treaza de la inceput pana la sfarsit.  Si nu neaparat prin subiectul in sine, crime, droguri (ei nu, de data aceasta fara scene de sex! ;)), ci prin felul magistral in care actorii joaca, distributia este de-a dreptul extraordinara: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson.  da, felul cum joaca, cum vorbesc, cum se misca, expresiile de pe fetele lor, accentul... totul mi s-a parut de nota 10. dupa romanul scriitorului american Cormac Mccarthy.
nu exista tara pentru batrani

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/YOohAwZOSGo?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline valaura11

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 322
  • Socoteste fiecare zi o viata
« Răspuns #128 : Luni, 31 Ianuarie 2011, 21:06 »
          Am vazut cu vreo doua luni in urma la cinema filmul SALT, cand am fost in Bucuresti. In urma cu aprox. doua saptamani am vizionat TURISTUL la cinema in Constanta. Ambele filme mi-au placut la nebunie avand-o ca eroina pricipala pe Angelina Jolie. Merita vazute, in special pe ecran mare (asa imi place mie si ma si reconforteaza).

Offline catalin sinaia coach

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #129 : Marți, 01 Februarie 2011, 11:56 »
un clip de inceput de saptamina :

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Cbk980jV7Ao?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #130 : Luni, 07 Februarie 2011, 21:57 »
       Catalin, frumoasa lectie de viata ai de invatat din filmulet. Nu l-am vazut chiar cand l-ai postat dar m-a umplut de optimism cu toate ca debordam.   Aura

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #131 : Marți, 08 Februarie 2011, 17:09 »

Cum deja s-au facut nominalizarile Oscar pentru 2011, am inceput sa urmaresc filmele nominalizate. Va recomand  "The King Speech" - Discursul regelui.

Filmul spune povestea Ducelui de York care a devenit regele George VI, tatăl reginei Elizabeth II.  După abdicarea fratelui sau, George al VI  preia tronul fara prea mare tragere de inima.
 Afectat de un bâlbâi temut şi considerat impropriu pentru a fi rege, el angajează un logoped neortodox numit Lionel Logue.  Printr-un set de tehnici neaşteptate, şi ca urmare a unei prietenii puţin probabile, George VI este capabil să găsească vocea şi  îndrăzneala de  a conduce ţara prin război.
Filmul este o "bucatica" din istoria Marii Britanii in perioada premergatoare celui de-al Doilea Razboi Mondial.
O perspectiva din punctul de vedere al contradictiilor umale, ale sentimentelor ce ne coplesesc uneori si cum sa le stapanim.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/pzI4D6dyp_o?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un link unde puteti viziona filmul on line daca timpul nu va permite sa ajungeti la cinema.

http://xfilmeonline.net/film/the-king%e2%80%99s-speech-2010-film-online-gratis/
 :D :)

Offline catalin sinaia coach

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
« Răspuns #132 : Luni, 14 Februarie 2011, 12:54 »
Ma bucur tare ca te-a inspirat :) Aura

Un zambet si gand bun din Sinaia !

Catalin, frumoasa lectie de viata ai de invatat din filmulet. Nu l-am vazut chiar cand l-ai postat dar m-a umplut de optimism cu toate ca debordam.   Aura

Offline valaura11

• Sr. Member
« Răspuns #133 : Luni, 14 Februarie 2011, 19:34 »
          Si pe mai departe cu astfel de "opere", Catalin!   
          Ganduri bune si o raza blanda de soare  de pe litoralul cam zgribulit...  Aura

Offline bi_anca

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
  • visele se pot implini...
« Răspuns #134 : Luni, 14 Februarie 2011, 20:54 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/q_fAEdw7ts0?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Un film foarte drag sufletului meu ,,Out Of Africa,, cu Robert Redford si Meryl Streep.

Poate o sa va ajute si pe voi sa intelegeti de ce suntem singuri. :)

Dragostea pentru cineva te face fericit, da un sens vietii tale, dar din pacate este si plina de durere...oare de ce vrem ca cel pe care il iubim sa ne apartina?

Scenariul este minunat, dialogul este plin de subintelesuri, peisaje pitoresti, muzica angelica, doi actori consacrati....cred ca v-am convins :)