acum cateva seri am vazut un film german pe prima, incepuse asa ca nu stiu ce nume are. mi s-a parut foarte interesanta povestea: 3 cupluri iau cina impreuna acasa la unul din ei. cand subiectele de conversatie se epuizeaza, incep sa gaseasca subiecte un pic mai speciale, nu din cele obisnuite. si din una in alta ajung la o provocare: cred ei ca ar fi in stare sa-si recunoasca partenerul / partenera de viata, goi fiind dar legati la ochi. fara sa-si atinga fetele, numai trupurile... la inceput este un pic de sovaiala, timiditate, nesiguranta. pana la urma accepta si fac un pariu. una dintre perechi va fi juriul iar ceilalti patru vor trebui sa-si recunoasca partenerul. zis si facut. cele doua perechi se ating, se mangaie, se recunosc in cele din urma dar legati la ochi fiind nu au cum sa-si dea seama. perechea-juriu, la indemnul barbatului, fac o inselaciune. inainte de a-i dezlega la ochi, ii indeparteaza unul de celalat si fiecare ia de mana sotul si sotia cealalta, adica perechile schimbate; sunt dezlegati si cu stupoare isi dau seama ca nu s-au recunoscut, cred ei...
de aici, reactiile ambelor perechi: una dintre ele ia lucrurile foarte in serios si considera ca este un semn, o greseala foarte dura faptul ca, in ciuda iubirii lor mari, s-au inselat in recunoasterea reciproca. cealalta pereche, in schimb ajunge la o concluzie foarte interesanta: ca de fapt, ei sunt ceva mai mult decat un trup, el/ea nu inseamna doar carnea,corpul... adevarata lor esenta este alta, este cea care va ramane cu ei chiar si cand corpurile vor imbatrani si se vor schimba. si ca adevarata iubire este cea care stie si poate sa treaca peste acest aspect.