Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301229 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #105 : Marți, 06 Iulie 2010, 01:58 »
Dacă vreţi să exploraţi limitele psihicului şi sufletului uman şi aveţi tăria să urmăriţi Cube, vi-l recomand. Motto-ul filmului: "Trebuie să vă salvaţi pe voi de voi înşivă".

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/01hUyIrubWE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

..un film  care  m-a  tinut  in suspans  :) 

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #106 : Marți, 06 Iulie 2010, 12:04 »

@krissunu, ai vazut si continuarile? Hypercube si Cube Zero? Nu sunt la fel de bune ca primul, dar oricum... :)

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #107 : Marți, 06 Iulie 2010, 22:23 »
romeo, romeo, sweet romeo!

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/DPoXbGu7D5Q?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #108 : Marți, 06 Iulie 2010, 22:37 »
@saturnis, krissunu,  o sa incerc sa ma uit la filmul despre care vorbiti. spun "incerc" pentru ca nu stiu daca voi avea curajul. 
si va voi spune si de ce: acum cativa ani am vazut filmul "dancer in the dark" cu bjork si a fost o experienta teribila, prima de acest fel.  niciodata un film m-a tulburat asa de tare: l-am simtit inspaimantator, simplu, zguduitor, intunecat, te face sa cobori foarte mult in tine; si e si sfasietor de frumos in acelasi timp.  un music hall cu totul si cu totul deosebit... as dori sa-l revad dar nu stiu daca sunt gata.
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/k808kpTNBXA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/h1K78yhZDCc?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #109 : Marți, 06 Iulie 2010, 22:40 »
@Ayouni, Cube exploreaza cele mai adinci si intunecate cotloane ale mintii si sufletului uman, lucruri de care devenim consitenti, de cele mai multe ori, in situatii limita. Vei gasi agonie si extaz in film. Iar finalul filmului m-a lasat mut de surprindere. Daca o sa vezi filmul, ai sa intelegi de ce :)

O sa caut si eu Dancer in the dark. M-ai facut curios.

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #110 : Marți, 06 Iulie 2010, 22:54 »
hei saturnis, stai ca m-am uitat la trailer si mi-am amintit! l-am vazut, este intr-adevar foarte interesant... totusi sunt si cateva scene destul de scabroase acolo! de fapt, capcana din care trebuie sa iesim suntem noi insine, totul se petrece acolo, poate de aceea si acel motto. cubul este fiecare dintre noi, right brother?1

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #111 : Marți, 06 Iulie 2010, 23:06 »
cubul este fiecare dintre noi

Da. Mai bine zis mintea fiecaruia dintre noi. De fapt, asta se sugereaza inca de la inceput. Protagonistii se trezesc pur si simplu in interiorul cubului, fara sa poata spune cum au ajuns acolo. Mintea noastra e prima inchisoare din care trebuie sa evadam :)

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #112 : Miercuri, 07 Iulie 2010, 01:02 »

@krissunu, ai vazut si continuarile? Hypercube si Cube Zero? Nu sunt la fel de bune ca primul, dar oricum... :)

NU  !!!!   ..pe  acestea  nu le-am  vazut .  dar  mi  le  voi  nota ,..si am sa  le  caut .

robbye79

• Vizitator
« Răspuns #113 : Joi, 08 Iulie 2010, 00:19 »
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/vVRHOhLP-aA?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
The 4`th kind, un film extraordinar, cred ca lui Saturnianul o sa-i placa in mod special....
am fost totusi un pic dezamagit dupa vizionarea filmului insa nu va spun si de ce,
daca o sa-l vedeti, probabil veti proceda la fel ca mine...veti afla singuri

robbye79

• Vizitator
« Răspuns #114 : Joi, 08 Iulie 2010, 00:21 »
Am vazut Cube....interesant

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #115 : Joi, 08 Iulie 2010, 01:08 »
The 4`th kind, un film extraordinar, cred ca lui Saturnianul o sa-i placa in mod special....
am fost totusi un pic dezamagit dupa vizionarea filmului insa nu va spun si de ce,
daca o sa-l vedeti, probabil veti proceda la fel ca mine...veti afla singuri

@robbye79, mulţam pentru info. O să caut filmul :)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #116 : Duminică, 11 Iulie 2010, 15:11 »
Pentru fanii genului si ai seriei Predator, de la regizorul Robert Rodriguez vine acum Predators, cu Adrien Brody si Laurence Fishburne

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/igKKWJw88Kk?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #117 : Joi, 12 August 2010, 22:36 »
Daca va plac filmele care se joaca cu mintea voastra si v-o pun pe "bigudiuri" nu ratati filmele regizate de David Lynch (il stiti, tot el a realizat serialul Twin Peaks). Va recomand doua dintre filmele sale pe care, recunosc, a trebuit sa le vad de 2 ori  ;D Si sunt convins ca la fiecare vizionare voi mai intelege vreun mister :)

Lost Highway
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/DMWMCbQxEsE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Twin Peaks: Fire Walk With Me (filmul)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/Uw8dd0ODhuE?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #118 : Vineri, 13 August 2010, 09:22 »
Pentru fanii genului si ai seriei Predator, de la regizorul Robert Rodriguez vine acum Predators, cu Adrien Brody si Laurence Fishburne

Seria Predator mi se pare viiolenta , ce pot sa spun este ca imi place Laurence Fishburne - pe care l-am vazut in "The Matrix Revolution" si "The Matrix Reloaded".

Intrebare pentru cine a vazut filmul - joaca la fel de bine si in Predators? ;)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #119 : Marți, 07 Septembrie 2010, 23:04 »
acum cateva seri am vazut un film german pe prima, incepuse asa ca nu stiu ce nume are.  mi s-a parut foarte interesanta povestea: 3 cupluri iau cina impreuna acasa la unul din ei.  cand subiectele de conversatie se epuizeaza, incep sa gaseasca subiecte un pic mai speciale, nu din cele obisnuite.  si din una in alta ajung la o provocare: cred ei ca ar fi in stare sa-si recunoasca partenerul / partenera de viata, goi fiind dar legati la ochi.  fara sa-si atinga fetele, numai trupurile... la inceput este un pic de sovaiala, timiditate, nesiguranta.  pana la urma accepta si fac un pariu.  una dintre perechi va fi juriul iar ceilalti patru vor trebui sa-si recunoasca partenerul.  zis si facut.  cele doua perechi se ating, se mangaie, se recunosc in cele din urma dar legati la ochi fiind nu au cum sa-si dea seama.  perechea-juriu, la indemnul barbatului, fac o inselaciune.  inainte de a-i dezlega la ochi, ii indeparteaza unul de celalat si fiecare ia de mana sotul si sotia cealalta, adica perechile schimbate; sunt dezlegati si cu stupoare isi dau seama ca nu s-au recunoscut, cred ei...
de aici, reactiile ambelor perechi: una dintre ele ia lucrurile foarte in serios si considera ca este un semn, o greseala foarte dura faptul ca, in ciuda iubirii lor mari, s-au inselat in recunoasterea reciproca.  cealalta pereche, in schimb ajunge la o concluzie foarte interesanta: ca de fapt, ei sunt ceva mai mult decat un trup, el/ea nu inseamna doar carnea,corpul... adevarata lor esenta este alta, este cea care va ramane cu ei chiar si cand corpurile vor imbatrani si se vor schimba.  si ca adevarata iubire este cea care stie si poate sa treaca peste acest aspect.