Autor Subiect: Ce filme mai vedem  (Citit de 301323 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Ce filme mai vedem
« Răspuns #75 : Luni, 31 Mai 2010, 00:04 »
A little fun :)

On Men & Women
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/OQXtVPLIV2A?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Manfred

• Hero Member
  • Mesaje postate: 510
« Răspuns #76 : Luni, 31 Mai 2010, 00:24 »
Probabil că cei mai mulţi l-au văzut deja, deci pentru cei care nu l-au văzut:
Pe TVR1 se difuzează un film serial deosebit (e în reluare, pentru că a mai fost difuzat odată anul trecut)  , "Giuvaerul Palatului. Nu există în film nimic vulgar sau violent şi totuşi e plin de suspans, intrigi, ba chiar şi tentative de asasinat. Are şi o frumoasă poveste de dragoste fără a fi lacrimogenă,  e instructiv fără a fi plictisitor, un film de un rafinament si un bun gust deosebit (chiar si culinar!  :) ). Jocul actorilor e superb, convingător, fără pic de stridenţă. Si mai are o calitate filmul, se bazează pe fapte reale din istoria Coreeii.
Filmul a fost difuzat cam peste tot în lume (Asia, USA, Australia. Europa) şi a făcut peste tot un rating extraordinar. In Iran a bătut toate recordurile, la ultimul episod practic toate televizoarele din ţară erau setate pe canalul respectiv!.
Nu ştiu ce rating a făcut(face) în România fimul, dar după ce l-am văzut mă gîndeam că de ani buni televiziunile noastre ne bagă pe gît tot felul de emisiuni autohtone execrabile cu scuza că asta cere publicul, că au nevoie rating, bla, bla.
Coreenii le demonstrează cît de mult greşesc. Se poate face rating şi cu frumuseţe, eleganţă, bun gust. Numai că pentru asta e nevoie de profesionalism, inteligenţă, creativitate.
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/XfCX-5h4jlw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Otrava este un medicament mortal - Girolamo Mercuriale

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #77 : Luni, 31 Mai 2010, 01:35 »
Probabil că cei mai mulţi l-au văzut deja, deci pentru cei care nu l-au văzut:
Pe TVR1 se difuzează un film serial deosebit (e în reluare, pentru că a mai fost difuzat odată anul trecut)  , "Giuvaerul Palatului. Nu există în film nimic vulgar sau violent şi totuşi e plin de suspans, intrigi, ba chiar şi tentative de asasinat. Are şi o frumoasă poveste de dragoste fără a fi lacrimogenă,  e instructiv fără a fi plictisitor, un film de un rafinament si un bun gust deosebit (chiar si culinar!  :) ). Jocul actorilor e superb, convingător, fără pic de stridenţă. Si mai are o calitate filmul, se bazează pe fapte reale din istoria Coreeii.
Filmul a fost difuzat cam peste tot în lume (Asia, USA, Australia. Europa) şi a făcut peste tot un rating extraordinar. In Iran a bătut toate recordurile, la ultimul episod practic toate televizoarele din ţară erau setate pe canalul respectiv!.
Nu ştiu ce rating a făcut(face) în România fimul, dar după ce l-am văzut mă gîndeam că de ani buni televiziunile noastre ne bagă pe gît tot felul de emisiuni autohtone execrabile cu scuza că asta cere publicul, că au nevoie rating, bla, bla.
Coreenii le demonstrează cît de mult greşesc. Se poate face rating şi cu frumuseţe, eleganţă, bun gust. Numai că pentru asta e nevoie de profesionalism, inteligenţă, creativitate.

saptamana trecuta am lucrat de-acasa intr-o zi; la un moment dat am facut o pauza si am vrut sa vad daca au inceput stirile pe la tv; din intamplare am dat pe tvr peste un episod din acest film. imi aduc aminte de el pentru ca m-a atras foarte puternic chiar de la bun inceput: era un moment in care o tanara (probabil cea din rolul principal) gatea diverse feluri de mancare fara sa guste; i se spunea sa aduca toate ingredientele care crede ea s-ar potrivi cu tofu-ul... ea le lua la intamplare si incepea sa gateasca si tot ce gatea era minunat, doamna care o supraveghea in acel moment era fascinata de talentul ei deosebit.  pare ceva foarte banal... dar acest ceva simplu, pe ecran devenise o opera de arta, de o simplitate extraordinara.  chiar ma gandeam in acel timp, ce minunat ca mai sunt persoane pe lumea asta pentru care obtinerea unui anumit gust, este de o importanta maxima.  miscarile gratioase, expresia ochilor, a mainilor, ceva cu totul si cu totul deosebit. a fost ca o gura de aer proaspat!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #78 : Luni, 31 Mai 2010, 01:37 »
o experienta similara (totusi de alta factura) am intalnit in "como el agua para el chocolate"(ca apa pentru ciocolata)
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/CEpB7dm7woQ?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

cameliagabriela

• Vizitator
« Răspuns #79 : Luni, 31 Mai 2010, 08:59 »
si eu urmaresc serialul acum in reluare Giuvaerul palatului. nu stiu de ce dar acum mi se pare interesant filmul

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #80 : Luni, 31 Mai 2010, 10:11 »
Serialul "Giuvaierul palatului" face parte din cele 3 seriale coreene cu subiect istoric transmise de televiziunea romana (TVR 1).

L-am vazut si la prima transmisie de anul trecut ; acum mai revad unele episoade. Un farmec aparte, cultura, traditii, decoruri ale unei lumi asiatice plina de culoare.

Site-ul oficial www.Korea film.ro unde gasiti informatii despre episoade, actori, actiunea filmului: giuvaierul palatului

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #81 : Marți, 01 Iunie 2010, 08:54 »
Am revazut aseara filmul  --- "Don't say a word" - cu Michael Douglas. Captivant.
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/FV-eFMgSOAw?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline iudith

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
« Răspuns #82 : Marți, 01 Iunie 2010, 12:06 »
   Wuthering heights, ultima ecranizare, cu Tom Hardy jucand un Heathcliff perfect.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/1ixE5nGA87Y?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #83 : Marți, 01 Iunie 2010, 12:15 »
   Wuthering heights, ultima ecranizare, cu Tom Hardy jucand un Heathcliff perfect.

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/1ixE5nGA87Y?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

mersi iudith, este un film superb, l-am vazut de mai multe ori pana acum; am citit si cartea.  am mai spus, am o slabiciune pentru literatura engleza si pentru unii fii ai albionului. si o data am vazut acest film cu acel fiu al albionului, emotionant!

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #84 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 20:59 »
LA MEGLIO GOVENTU, se poate si descarca cu subtitluri in engleza... este un film foarte lung dar frumos (bello da morire)!
<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/efX-zm5raQg?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #85 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:08 »
daca filmul e asa tot, eu nu vreau la el..
1 ea are o coafura care sta impecabil in locul ala plin de praf si daramaturi
2 o tehnica ca aceea demonstrata in scena nu poate fi avuta de cineva care face mai mult de doua zile pauza in a repeta cu un pian in fata ori ea pare pe drumuri de mai mult de doua zile
3 acustica daramaturilor pare fenomenala.. din cate imi aduc eu aminte, in locuri deschise, pianul se aude altfel, mai ales intre daramaturi.. dar scenele de dragoste sutn probabil super incantatoare.. ca italienii se pricep la trubadurisme, hehe

who's bad? i'm bad.. :-*

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #86 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:19 »
daca filmul e asa tot, eu nu vreau la el..
1 ea are o coafura care sta impecabil in locul ala plin de praf si daramaturi
2 o tehnica ca aceea demonstrata in scena nu poate fi avuta de cineva care face mai mult de doua zile pauza in a repeta cu un pian in fata ori ea pare pe drumuri de mai mult de doua zile
3 acustica daramaturilor pare fenomenala.. din cate imi aduc eu aminte, in locuri deschise, pianul se aude altfel, mai ales intre daramaturi.. dar scenele de dragoste sutn probabil super incantatoare.. ca italienii se pricep la trubadurisme, hehe

who's bad? i'm bad.. :-*

you're not bad at all!
poate ai si tu dreptate, cara mia jumatate, e un punct de vedere pe care ti-l accept si-l respect. dar scena aceea este doar una mica mica... la cele 5 ore de film (am auzit strigate de oroare si interesul a scazut brusc la zero sau pe aproape). iar toate acele detalii, adevarate sau nu, nu sunt un impediment pentru ca filmul sa fie plin de poezie, istorie, dragoste, suferinta, vise, trubudarisme italienesti, cum foarte inspirat la numesti.
daca le diseci pe toate asa de tehnic, mai iti place vreun film vreodata?  :)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #87 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:31 »
imi plac filmele rusesti vechi.. si mai ales comediile rusesti.. ai auzit vreodata de "operatiunea i"? I fiind litera care la noi vine din i sau din a..
pe urma imi plac comediile frantuzesti.. bourvil, louis de funes, aventurile jandarmului, ale companiei a 7-a, seria cu fantomas, fara sa mai vorbesc de pierre richard si ale lui minunatii si apoi alberto sordi, mmmmmmmmm, ce umor!

de fapt, imi plac toate filmele care ne spun si ne incurajeaza sa credem ca viata nu trebuie luata foarte in serios...

in contrast cu peruca perfect aranjata a pianistei cu figura de obersturmbahnfuhrer din scena cu acuratetea tehnicii pianistice a cercetatorilor in sociologia grupurilor mici sau ce or fi fost gasca aia .. :-*

PS ma urasti?

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #88 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:41 »
...pe_jumate  ,...chiar  ieri am  vazut  "  Compania a 7-a  sub  clar  de luna "  ,...iar  azi  am descarcat  " Am gasit compania a 7-a "  ,...urmeaza  sa-l  "savurez "   ..si ar mai  fi  unul   " Unde  este a 7-a companie "   .   

....super  filmele  acestea  frantuzesti ,..pline  de  comedie  . 

Offline Ayouni

• Hero Member
« Răspuns #89 : Miercuri, 02 Iunie 2010, 21:44 »
imi plac filmele rusesti vechi.. si mai ales comediile rusesti.. ai auzit vreodata de "operatiunea i"? I fiind litera care la noi vine din i sau din a..
pe urma imi plac comediile frantuzesti.. bourvil, louis de funes, aventurile jandarmului, ale companiei a 7-a, seria cu fantomas, fara sa mai vorbesc de pierre richard si ale lui minunatii si apoi alberto sordi, mmmmmmmmm, ce umor!

de fapt, imi plac toate filmele care ne spun si ne incurajeaza sa credem ca viata nu trebuie luata foarte in serios...

in contrast cu peruca perfect aranjata a pianistei cu figura de obersturmbahnfuhrer din scena cu acuratetea tehnicii pianistice a cercetatorilor in sociologia grupurilor mici sau ce or fi fost gasca aia .. :-*

PS ma urasti?

de gustibus! sau mai pe intelesul tau "suits yourself" hihihihhihi