Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (148/160) > >>

wonderland:
Nina, anul asta cum au fost oscarurile? :) Nu ca as fi urmarit.
Ieri m-am uitat la "Belle" un film din 2013, inspirat din povestea adevarata a fiicei nelegitime a unui ofiter britanic cu o negresa, Dido Elizabeth Lindsay. Mi-a placut!

adda:
Apropo de articolul postat de Gigi despre Regina Victoria, am urmarit de curând un serial pe HBO : "Victoria" , mi-a placut, ilustreaza o mare parte din viata Reginei.

Nina Petre:
 Te salut Alis, sper c? de data ti-am scris corect numele :)!
 Gala n-a avut loc inca, uite o lista cu nominalizarile de anul asta: https://www.cotidianul.ro/premiile-oscar-2018-lista-completa-nominalizarilor/
Din pacate n-am vazut mare lucru si ca sa-ti faci o idee chiar trebuie sa vezi tot…sper sa am un pronostic macar pentru premiile principale…
Pana una alta, fara legatura cu Oscar-ul, ma amuz teribil cu un film care s-a tradus ‘Pe urmele unor fugari’, il recomad cu caldura pentru o buna dispozitie garantata :)!

wonderland:
De ce, nu vrei sa-mi dai mielul inapoi?  ;D

Recunosc, in ultima vreme ma uit mai mult la seriale. E unul dintre lucrurile pe care as vrea sa-l schimb. Vedem.

Nina Petre:
  Daca-i pe-asa am sa-ti dau vreo trei :)!
  Poate ne intersectam in vreo excursie in Marginime, la stana ?i rezolv problema pe loc...si ca sa nu fiu  :offtopic:   pana atunci am putea
  revedea ''Tacerea mieilor'' sau ''Mieii mor pentru lei'', ha-ha!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă