Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
silviu:
Angela merge mai departe :thumbup:
Cory:
The Secret Life of Walter Mitty mi s-a parut un film foarte interesant (merita vazut dupa parerea mea),
The Wolf of Wall Street nu m-a impresionat cu nimic, ba chiar cred ca e o mare porcarie ( nu am contabilizat numarul de injuraturi pe minut )
iar Dallas Buyers Club ar merita un Oscar.
almi_gabi:
Ia sa vad ce mai e pe aici:
--- Citat din: CristianT din Duminică, 02 Februarie 2014, 20:06 ---captain Philips
--- Terminare citat ---
vazut, placut, te tine in suspans, dar finalul, mah, in stil specific american, juma de flota pentru o barca de salvare oO, in rest ok.
--- Citat din: CristianT din Joi, 06 Februarie 2014, 11:41 ---....se numeste The Mission.
--- Terminare citat ---
vazut, bun ! O0
si sa nu uitam de coloana sonora ( face 25% din film)
--- Citat din: Laur din Vineri, 14 Februarie 2014, 12:46 ---Robot and Frank
--- Terminare citat ---
nu l-am vazut, deci zici sa-l trec pe lista, ok
--- Citat din: Laur din Duminică, 16 Februarie 2014, 09:23 ---.... Buletin de Bucuresti...
--- Terminare citat ---
--- Citat din: silviu din Luni, 17 Februarie 2014, 11:27 ---Angela merge mai departe
--- Terminare citat ---
am uitat de cand le-am vazut , undeva intr-un trecut mai ....altfel !!! ;)
--- Citat din: Cory din Duminică, 23 Februarie 2014, 10:23 ---The Secret Life of Walter Mitty
The Wolf of Wall Street
Dallas Buyers Club
--- Terminare citat ---
De aici nu am vazut decat The Wolf of Wall Street - pe mine m-a prins destul de mult pentru un film epic, chiar am uitat la un momente dat de limbaj, mi-a placut povestea si interpretrea lui DiCaprio. Daca imi spunea cineva prin 1997 cand se plimba pe puntea Titanicul , cat de bine isi va perfectiona jocul nu l-as fi crezut.
Oricum filmul a dat nastere la multe controverse, unii sunt pro altii contra, ba chiar citeam zilele trecute pe un site ca deja au inceput sa se inmulteasca procesele deschise de cei care apar in film si care cer daune pentru ca li s-a stricat imaginea profesionala, unii dintre ei inca mai lucreaza in domeniu.
Celelelte doua le trec pe lista. :)
Si sa vin si eu cu un film care mi-a placut - The book Thief (2013)
The Book Thief Trailer 2013 Movie - Official [HD]
almi_gabi:
Acum 2 zile am aflat de noul serial Cosmos -Odisee in timp si spatiu, care este o continuare a primului serial prezentat in anii 80 de Carl Sagan. Sigur va mai amintiti de el ( cei care aveti varsta corespunzatoare :blush: ). Mie mi-a placut mult serialul. Cum la acea vreme prea erau multe emisiuni interesante abia asteptam sa inceapa.
Pentru cei interesati - maine 16 martie la ora 21:00 la National Geografic se difuzeaza primul episod din noua serie prezentat de astrofizicianul Neil deGrasse Tyson ( elev al lui Carl Sagan).
Mai multe detalii in articol Serialul Cosmos
Pentru cei care aveti copii de scoala cred ca ar fi o idee buna sa-i incurajati sa vada serialul.
Official Trailer | COSMOS | FOX BROADCASTING
silviu:
nu-mi amintesc serialul din anii '80 :-\ cred ca nu eram pasionat de cosmos, eram mai pamantean :giggle:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă