Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
bit:
Am reusit sa vad si eu trailer-ul la Oblivion ( http://www.imdb.com/list/2of6ofdWndc/#lb-1 ). Care, btw, n-are nici cea mai mica legatura cu jocul de pe computer (de care ziceam mai sus).Adica filmul va fi ceva SF (mai spre steampunk asa), cu nume grele pe afis: Cruise, Morgan Freeman...Hmmm, om vedea, nu-i nici o graba. Pana atunci, mai sunt cateva zile pana la Hobbit :yeah:
almi_gabi:
--- Citat din: bit din Miercuri, 12 Decembrie 2012, 18:49 ---..... Pana atunci, mai sunt cateva zile pana la Hobbit :yeah:
--- Terminare citat ---
Abia astept. Intra in programul de sarbatori vizionarea lui mai ales ca am inteles ca ruleaza si la IMAX !! O0
almi_gabi:
Pentru ca Nicolas Cage este printre preferatii mei nu am rezistat si am zis sa vad cel mai recent film al lui
Stolen (2012).
Am ramas deceptionata. Chiar daca ideea mai fusese folosita se putea ceva mai bun, dar nici macar Cage nu a reusit sa scoata cat de cat filmul la un nivel acceptabil.
bit:
Pai Cage se tot duce in jos de ceva timp, de cand face sequel-uri. Pacat, omu' are talent. Si la Hobbit, sambata s-a rulat cu casa inchisa la AFI la IMAX (inclusiv la ora 23.00!!!). Asa ca mai asteptam cateva zile.
almi_gabi:
Segiu Nicolaescu despre cum a realizat Dacii primul mare film din filmografia lui.
Sergiu Nicolaescu despre "Dacii''
A devenit cunoscut prin mega-producții istorice ca Dacii (1966) și Mihai Viteazul (1970), precum și pentru seria de filme de acțiune centrate în jurul personajului fictiv Comisarul Moldovan. Genurile predilecte ale regizorului find filmele istorice si de razboi.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă