Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
bit:
--- Citat din: Caroline din Marți, 18 Septembrie 2012, 21:22 ---Tocmai am vazut...
::)
--- Terminare citat ---
E frumos Hugo. Iar mie mi s-a parut ca a fost tratat oarecum nedrept, cu superficialitate. Bine, nu-l vait eu pe Scorsese, da`parca-ti pare rau cand vezi ca oamenii uita sa se bucure.
Caroline:
Pe vremea cand lucram stil multinationala, m-ar fi plictisit sa vad Hugo. In invatamant, nu numai copiii au invatat de la mine... ;)
micaela:
--- Citat din: Caroline din Joi, 20 Septembrie 2012, 10:48 ---Pe vremea cand lucram stil multinationala, m-ar fi plictisit sa vad Hugo. In invatamant, nu numai copiii au invatat de la mine... ;)
--- Terminare citat ---
este adevarat. :) inveti intoarcerea la lucrurile simple dar frumoase.
sunt mereu surprinsa de intelepciunea copiilor mei... au un nivel de intelegere si abordare a vietii la care eu am ajuns la o varsta mult mai inaintata, am impresia.
Caroline:
--- Citat din: bitek din Joi, 06 Septembrie 2012, 12:20 ---Dark Shadows - cred ca concureaza cu succes la titlul de cel mai slab film facut de Tim Burton pana acum. Cel mai nou si cel mai prost. Pacat de distributia de zile mari: Depp, Eva Green, Helena Bonham Carter (aka mrs.Burton) si Michelle Pfeiffer. Slab, slab, mare dezamagire, tinand cont de regie si actorii cap de afis. Aia e, shit happens si pe la case mai mari.
--- Terminare citat ---
Tocmai l-am primit si am de gand sa-l vad azi. Sunt curioasa daca te pot combate sau daca-i musai sa-ti dau dreptate... :P
bit:
Fa-ti o cafea puternica inainte. Si asaza-te confortabil, eventual cat mai aproape de sol. In caz de cadere prin somn, sa fie damage minim.
Gata, sa nu mai aud de filme. Cel putin o luna. Ca m-am intoxicat. Cu tampenii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă