Aici se discuta > Subiecte generale

Ce filme mai vedem

<< < (2/160) > >>

iudith:
  Los abrazos rotos (cui ii place Almodovar?)
  Tetro

marcutza:
Pedro Almodóvar

"Cel mai interesant si original cineast spaniol al anilor 1980-2000. Practica un cinematograf coroziv, care nu cunoaste pudoarea si tabu-urile, al carui subiect principal este sexul; un cinematograf in care violenta si tensiunea se imbina cu satira."

Mai multe aici

admin:
La Sibiel, doi veri s-au filmat si montat de o echipa condusa de Dan Nutu si Cristina Hoffman mai multe documentare sociale. Nu stiu de ce nu apar pe canalele macar specializate pe acest gen, pentru ca sunt cu adevarat exceptionale. Firescul si realul, lipsa "fake-ului" te face sa crezi ca esti acolo unde s-a realizat filmarea. Daca aveti ocazia sa urmariti "The rebels", "The flying shepherd", "Nu te supara, dar", o sa aveti surpriza unor documentare cu adevarat deosebite. Eu sunt un fun al documentarelor indiferent antropologice sau sociale. Le mananc pe paine.

marcutza:

--- Citat din: admin din Marți, 16 Martie 2010, 14:32 ---Capsuna mi-a spus de "Lie to me", l-am primit, l-am urmarit, si intradevar este un serial cu adevarat captivant. Inca nu vazusem un film atat de documentat in tehnica gesticii si a introspectiei individului prin mimica sa. Imi plac filmele, dar chiar nu am timp si rabdare sa le urmaresc. Permanent am ceva de facut si gandul nu-mi ramane pe sticla, pleaca inspre ce trebuie sa fac...

--- Terminare citat ---

Lie To Me

Lila:
Pentru iubitorii acestui gen a aparut "Shrek forever after"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă