Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
Caroline:
Tu chiar tii cu tot dinadinsul sa devii misogin. :hammer:
nickyblu:
Cine, eu? Ma impotrivesc din rasputeri dar nu cred ca mai rezist mult :)
luciamanta:
Victor Rebengiuc si Serban Pavlu joaca in Cainele Japonez, un film despre un batran care si-a pierdut sotia, casa si agoniseala de-o viata, in urma unei inundatii.
http://www.artline.ro/Victor-Rebengiuc-si-Serban-Pavlu-joaca-in-Cainele-Japonez--primul-lung-metraj-in-regia-lui-Tudor-Cristian-Jurgiu-29810-1-n.html
bit:
Azi o sa spun ce NU vad: Joan of Arc (a inceput deja pe National TV). Nu l-am prins de la inceput, nu pot sa-l urmaresc fara intrerupere... :(. Si ce e mai rau: alerg dupa filmul asta de vreo cateva luni. Pana acum nu l-am gasit nicaieri. Orice sugestie ar fi binevenita.
almi_gabi:
--- Citat din: bitek din Vineri, 20 Iulie 2012, 21:15 ---Azi o sa spun ce NU vad: Joan of Arc (a inceput deja pe National TV). Nu l-am prins de la inceput, nu pot sa-l urmaresc fara intrerupere... :(. Si ce e mai rau: alerg dupa filmul asta de vreo cateva luni. Pana acum nu l-am gasit nicaieri. Orice sugestie ar fi binevenita.
--- Terminare citat ---
si eu m-am uitat la el; tot asa nu de la inceput dar il mai vazusem si am urmarit de unde l-am prins !
cand ratez vreun film exista peteava.ro ( nu rade !!! oO)
il vezi on line cu subtitrare Joan Of Arc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă