Aici se discuta > Subiecte generale
Ce filme mai vedem
dianna:
Am vazut Prometheus duminica trecuta, daca vrei loc bun e bine sa-ti rezervi pe site de pe acuma, daca n-ai facut-o deja.
Nu-ti povestesc nimic, dar sa stii ca pe alocuri trebuie sa ai stomac bun. Distractie placuta :)
bit:
Multumesc, multumesc, la fel! (cu noaptea de vineri) . Mi-am rezervat deja locul (online :)). Cat depre stomac...am vazut altele si mai si. Live. Asa ca nu-mi fac probleme.
Caroline:
Cum pot sa fie bune scenele cu batai?! Sau numai eu am asa o mare fobie la violenta? :-\
bit:
"Evolutionary psychology offers several explanations for human violence in various contexts. Goetz (2010) argues that humans are similar to most mammal species and use violence in specific situations. He proposed seven adaptive problems our ancestors recurrently faced that might have been solved by aggression: co-opting the resources of others, defending against attack, inflicting costs on same-sex rivals, negotiating status and hierarchies, deterring rivals from future aggression, deterring mate from infidelity, and reducing resources expended on genetically unrelated children." Cică.
Caroline:
Cunosc, chiar am vazut de curand un documentar foarte interesant al lui Michael Portillo care incerca sa raspunda la intrebari ca daca violenta este innascuta, daca poduce sau nu placere etc. Teoretic. Practic, tot nu pot sa-mi inving fobia asta... o fi ceva personal, desi habar n-am de ce, n-am avut de-a face niciodata cu ea, life.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă